Gjenopprett ulagrede endringer svarer ikke

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Du ser popup-vinduet Gjenopprett ulagrede endringer når du åpner Revu.

Gjenopprett ulagrede endringer

Revu fryser når du prøver å gjenopprette eller fjerne en fil, eller varselet vises sammen med de samme filene hver gang du starter programmet. Dette skjer selv når du har gjenopprettet/fjernet disse filene i en tidligere forekomst av Revu.

Årsak

Når dette skjer, forårsaker vanligvis en fil i Gjenoppretting-mappen et problem i serverdelen av programmet.

Løsning

Hvis du vil gjenopprette den riktige funksjonaliteten for dialogboksen Gjenopprett ulagrede endringer, må du tømme hurtigbufferen til gjenopprettingsfilene på den lokale stasjonen din.

1. Lukk Revu.
  2. Kopier og lim inn denne relative banen i søkefeltet til Filutforsker:
    %localappdata%\Bluebeam\Revu\20\Recovery
    Hvis du ikke bruker Revu 20, må du kontrollere at du skifter den ut med den gjeldende versjonen (f.eks. Bluebeam\Revu\2019\).
  3. Slett alt innhold i gjenopprettingsmappen.
  4. Start Revu på nytt.

Popup-vinduet Gjenopprett ulagrede endringer bør ikke lenger fryse eller vises når du åpner programmet.

Feilsøking

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Revu 21

PDF-administrasjon

Tegningshåndtering

Redigere dokumenter

Finn ut hvorfor Gjenopprett ulagrede endringer ikke fungerer som den skal og hvordan du løser problemet.