Hvordan konvertere DWG-filer til PDF

Gjelder:

• Revu 20 og eldre

Konvertere DWG-filer til PDF

Denne artikkelen omhandler ikke konvertering av en PDF-fil til en DWG-fil. Hvis du bruker et Autodesk-produkt, finner du en veiledning om denne funksjonen her.

Revu bruker PDF som standard filformat. Du må konvertere DWG-filene dine til PDF før du kan åpne dem i Revu.

Hvis du har installert CAD-programvare på datamaskinen din og bruker  Revu CAD/eXtreme, kan du åpne de ønskede filene dine i Revu ved å opprette en PDF-fil via Bluebeam-tillegget.

Hvis du ikke har installert CAD-programvare på datamaskinen din, må du laste ned et gratis DWG-visningsprogram, DWG Trueview, fra Autodesk-nettstedet. Etter installering:

1. Åpne den ønskede DWG-filen i DWG Trueview.
  2. Klikk på Plott.
  3. I utskrifts/plotter-området trykker du på Navn-boksen og velger Bluebeam PDF
  4. Klikk på OK
  5. Plasser filen på ønsket sted og klikk på Lagre.

DWG-filen din er nå konvertert til PDF og kan åpnes i Revu.

Fremgangsmåte

Revu 2017 og eldre

Revu 2018

Revu 2019

Dokumentbehandling

Finn ut hvordan du kan konvertere DWG-filer slik at de kan brukes i Revu.