Aktivere Kvantitetskobling

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Quantity Link hjelper deg med å lage nøyaktige budberegninger og forbedre mengdeuttak ved å overføre målingstotaler fra en lokal PDF til et Excel-regneark i sanntid.

Slik aktiverer du Quantity Link:

1. Lukk Excel, hvis det er åpent.
  2. Velg Start og skriv inn Bluebeam Administrator bluebeam-tannhjulsikon.
  3. Høyreklikk på Bluebeam Administrator og velg Kjør som administrator.
  4. Fra kategorien programtillegg velger du avkrysningsruten Microsoft Excel – Quantity Link – Revu 2019 .
  5. Klikk på OK.