Installer det nyeste Bluebeam-pluginmodulen for CAD-programvaren din

Gjelder:
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Du har Revu CAD eller eXtreme installert men ser ikke Bluebeam-pluginmodulen i AutoCAD®-, Revit®-, Navisworks®-, SketchUp® Pro- eller SolidWorks®-installasjoner.

Løsning

Plugin-modulene for AutoCAD, Navisworks og SolidWorks støttes er inkludert i Revu CAD og eXtreme. Revu Standard inkluderer ikke disse plugin-modulene, men du kan fremdeles opprette PDF-filer ved å skrive ut fra disse applikasjonen til Bluebeam PDF-skriveren.Hvis du vil aktivere plugin-modulen, må du først sjekke kompatibilitetsoversikten for å se om din versjon av Revu støtter den installerte versjonen av CAD-programvaren din. Når du har bekreftet dette, kan du følge trinnene under:
CAD-programvaren din har blitt kjørt én gang med den nåværende Windows-kontoen før Bluebeam-pluginmodulen laster til den.
  1. Lukk CAD-programvaren hvis den kjører.
  2. Åpne Bluebeam Administrator :

In Windows 10 and 8.1, click or press Start and type Bluebeam Administrator.

-Or-

Go to Revu > Administrator  from the Menu bar.

3. Klikk på Plugin-moduler-fanen.
  4. Kryss av i den gjeldende avmerkingsboksen for programvaren din og klikk på OK.
  5. Start AutoCAD på nytt.

Hvis AutoCAD-avmerkingsboksen allerede er krysset av:

1. Åpne Bluebeam Administrator :

In Windows 10 and 8.1, click or press Start and type Bluebeam Administrator.

-Or-

Go to Revu > Administrator  from the Menu bar.

2. Fjern merkingen i avmerkingsboksen og klikk på Bruk. Ikke lukk administratoren.
  3. Start AutoCAtD. Når programmet starter, lukker du det umiddelbart.
  4. Gå tilbake til Bluebeam-administratoren.
  5. Merk av i AutoCAD-avmerkingsboksen og klikk på OK.
  6. Start AutoCAD på nytt og lukk Bluebeam-administratoren.

Revu 2019

Revu 2017 e versioni precedenti

Revu 2018

Feilsøking