Hvordan oppgradere og registrere

Gjelder:

• Revu 2017 og eldre

Bluebeam flytter Revu fra en lisens- og vedlikeholdsbasert modell til en abonnementsmodell. Se vanlige spørsmål om Bluebeam-abonnement for mer informasjon.

Sammendrag

Den riktige måten å oppgradere og registrere Bluebeam Revu på.

Relaterte produkter

Revu

Å gå fra ett «fullt» versjonsnummer til et annet er en betalt, større oppgradering, hvis ikke du har et gjeldende vedlikeholdsabonnement når ny programvare utgis. For eksempel er et bytte fra Revu 2017.x til Revu 2018 eller nyere ikke en gratis oppgradering, oppdatering fra versjon 2017.0.10 til versjon 2017.0.30 er kostnadsfritt.

1. Sjekk Oversikt over kompatibilitet for Bluebeam Revu-tabellen

Gå til Bluebeam Revu Compatibility-tabellen og bekreft at den nye versjonen av Bluebeam Revu er kompatibel med operativsystemet og tilknyttet programvare på maskinen din.

2. Finn riktig serienummer og produktnøkkel

Sørg for at du har korrekt serienummer og produktnøkkel for den nye programvaren – det er svært viktig at denne informasjonen stemmer med utgaven og versjonsnummeret som du ønsker å registrere.

Hvis du utfører en større oppgradering, deriblant en oppgradering fra Revu 2017 Standard til Revu 2018 Standard og nyere, må du ta kontakt med Bluebeam for å få et nytt serienummer og produktnøkkel.

Serienummeret og produktnøkkelen for eldre Revu-programvare fungerer ikke med den nyere versjonen. Dessuten vil programvaren ikke oppgraderes eller nye funksjoner låses opp ved å bare avregistrere den gjeldende installasjonen og registrere den på nytt med det nye serienummeret og produktnøkkelen.

Dette gjelder også for utgaver. La oss si at du oppgraderer fra Revu 2018 Standard til Revu 2018 eXtreme. Igjen må du ha det nye serienummeret og produktnøkkelen til Revu 2018 eXtreme.

3. Last ned Bluebeam Revu Installer

Nå er det på tide å laste ned og installere den nye versjonen av Bluebeam Revu.

Du må laste ned og installere den nyere versjonen av programvaren for å gjennomføre en vellykket oppgradering. Programvaren vil ikke oppgraderes eller nye funksjoner låses opp ved å bare avregistrere den gjeldende Revu-programvaren og registrere den på nytt med det nye serienummeret og produktnøkkelen.

Scenario 1: “Jeg har en e-post med nytt serienummer og ny produktnøkkel”

Hvis du har mottatt en e-post med registreringsinformasjon for den nye versjonen av Bluebeam Revu, vil du også legge merke til at den inneholder en nedlastingskobling som tar deg til Nedlastinger og oppdateringer-siden vår.

Når du kommer dit, velger du utgaven av Bluebeam Revu som er angitt i e-posten og versjonsnummeret som finnes i e-posten. Hvis du får opp alternativet om å lagre eller kjøre filen når du har foretatt valget ditt, lagrer du den på harddisken.

Scenario 2: “Jeg har ikke en e-post med nytt serienummer og ny produktnøkkel”

Hvis du ikke har mottatt en e-post med det nye serienummeret og produktnøkkelen, må du kontakte oss for å få den tilsendt.

Du kan fortsatt laste ned programvaren fra Nedlastinger og oppdateringer-siden vår, men du må sørge for å laste ned den korrekte utgaven og versjonsnummeret som angis i e-posten med lisensen som du kommer til å motta.

4. Installer Bluebeam Revu

Når nedlastingen er fullført, må du lukke alle de åpne programmene og deretter dobbeltklikke på installasjonsfilen.

Hvis du oppgraderer til Revu 2015 eller nyere, vil navnekonvensjonen for installasjonsfilen være «BbRevu<år>_<utgave>.exe.» Hvis du har Revu 2017, vil du derfor se:

Produktnavn Installasjonsprogrammets filnavn
Revu 2017 Standard
BbRevu2017_standard.exe
Revu 2017 CAD
BbRevu2017_CAD.exe
Revu 2017 eXtreme
BbRevu2017_eXtreme.exe

Hvis oppgraderingen innebærer å bytte fra versjon 12 eller eldre, vil navnekonvensjonen være «BbRevu<år>_<utgave>.exe.» Hvis du for eksempel har Revu 12.6, vil du se:

Produktnavn Installasjonsprogrammets filnavn
Revu 12.6 Standard
BbRevuStandard1260.exe
Revu 12.6 CAD
BbRevuCAD1260.exe
Revu 12.6 eXtreme
BbRevueXtreme1260.exe

«Når skal jeg oppgi serienummer og produktnøkkel?»

Under den siste delen av installasjonsprosessen vises et registreringsvindu der du kan angi serienummeret og produktnøkkelen. Hvis du må hente denne informasjonen fra en e-post, er det greit å åpne e-postprogrammet nå, slik at du kan kopiere og lime inn informasjonen i de tilsvarende boksene.

Når du har klikket på Registrer-knappen, kontakter programvaren registreringsserveren for å fullføre aktiveringsprosessen. Installasjonsfilen fortsetter å kjøre og til slutt kan du klikke på Fullfør-knappen for å fullføre installasjonsprosessen.

Hvis du får opp en feilmelding når du registrerer programvaren, må du sørge for at du har angitt det korrekte serienummeret og produktnøkkelen som vi snakket om tidligere i denne artikkelen.

Hvis du trenger ytterligere assistanse, kan du kontakte Bluebeams tekniske støtte.

Hvis meldingen ikke går bort, kan du sjekke Registreringsfeil-siden for å se hva den betyr og hvordan du kan fikse feilen.

Installasjon

Revu 2017 og eldre

Installasjon

Lisensiering og registrering

Vil du oppgradere og registrere Revu? Klikk for å få tilgang til kompatibilitetstabellen, finne ut hvordan du får tilgang til produktnøkkelen, får installasjonsprogrammet og mer.