Legg til et bilde av signaturen din i en PDF

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versjoner:

Noen ganger kan du ha bruk for å legge til en rask signatur i en PDF. I stedet for å skrive ut dokumentet, signere det med penn og skanne siden tilbake til PDF-format, kan du ganske enkelt legge inn en elektronisk signatur direkte i Revu.

Selv om en elektronisk signatur ikke er det samme som en digital signatur, er den fremdeles juridisk bindende og velegnet for enkelte situasjoner, for eksempel signering av en innkjøpsordre.

Du kan opprette en elektronisk signatur ved å legge til et bilde av signaturen din med en gjennomsiktig bakgrunn, eller ved å bruke Penn-verktøyet.

Legg til et bilde av signaturen din

De følgende trinnene tar deg gjennom prosessen med å legge til et bilde av signaturen din i en PDF-fil og gjøre bildet gjennomsiktig, slik at bildet ikke dekker til eventuell informasjon.

Bruk et bilde med en hvit bakgrunn for å oppnå best mulig resultat.
  1. Skann et bilde av signaturen din eller send deg selv en signatur på e-post via mobilenheten din.
    Hvis du skanner signaturen din, må du ikke skanne den som PDF. Bare bildefiler (.jpg eller .png) fungerer for denne prosessen.
  2. Gå til Verktøy > Markeringer > Bilde > Fra fil og velg bildet av signaturen din og legg det til i Filutforsker.
  3. Klikk på og dra signaturen din til dokumentet.
  4. Velg Beskjær i Egenskaper-verktøylinjen. Hvis du vil fjerne overflødig plass, kan du klikke og dra rundt bildet.
  5. Nå kan du endre størrelsen på bildet og plassere det på riktig plass i dokumentet. Bakgrunnen er fortsatt ugjennomsiktig, noe som innebærer at bildet dekker alt som er bak det.
  6. Gå til Egenskaper-panelet og klikk på Masker farge-ikonet for å gjøre bildebakgrunnen gjennomsiktig. Velg hvitt i fargemenyen.
    Image Properties Mask Color
    Masker er også tilgjengelig via Egenskaper-verktøylinjen ved siden av Beskjær-ikonet når et bilde velges.
  7. Øk ±-toleransen ved siden av Masker farge slik at fargene som ligner hvit, også blir gjennomsiktige. Øk toleransen til hele bakgrunnen er gjennomsiktig.

Du kan nå legge inn signaturen din i Tool Chest slik at du kan bruke den igjen:

• Høyreklikk på bildet og velg Legg til i Tool Chest > Mitt verktøy.

Før du sender PDF-en, må du huske å flate ut bildemarkeringen:

• Høyreklikk på bildet og velg Flat ut.

Bruk Penn-verktøyet

Du kan også opprette en elektronisk signatur med Penn-verktøyet. Ettersom det er vanskelig å skrive noe lesbart med en datamus, er det mye enklere å bruke et nettbrett eller en penninndataenhet til å opprette signaturen din. Når du er ferdig med signaturen, lagrer du den i Tool Chest med trinnene over slik at du får tilgang til den til fremtidig bruk.

Mer informasjon

Hvis du har et nettbrett, er det enda enklere å opprette en digital signatur med en stylus. Her har du noen ressurser for å komme i gang:

Tilpasse innstillinger for nettbrett – Slik justeres Revu-funksjonaliteten i nettbrettmodus.

Funksjoner for nettbrett – Alt du kan gjøre i Revu med et nettbrett.

Andre versjoner av denne artikkelen

Revu 2017 og eldre

Noen ganger kan du ha bruk for å legge til en signatur i PDF-filer. I stedet for å skrive ut PDF-filen, signere den for hånd og skanne siden tilbake til PDF-format, kan du enkelt legge inn en elektronisk signatur rett fra Revu. Du har to muligheter til å legge til signaturen din i et dokument: ved å importere et bilde av signaturen eller ved å bruke Penn-verktøyet.

Bruke et bilde av signaturen din

Slik legger du til en signatur i et PDF-dokument:

1. Skann et bilde eller ta et bilde av signaturen din på en hvit bakgrunn, før du importerer bildet til datamaskinen din.
  2. I Revu åpner du en PDF som du vil legge til signaturen i.
  3. Klikk på Markering > Bilde Bilde-knappen, velg bildet og legg det til i PDF-dokumentet.
  4. I Egenskaper -fanen bruker du Beskjær-funksjonen til å fjerne uønskede deler av bildet. Tegn et rektangel rundt delen av bildet du vil beholde.
  5. Deretter endrer du størrelsen på bildet og flytter det dit du vil ha det.
  6. Bakgrunnen er fortsatt ugjennomsiktig, noe som innebærer at bildet dekker alt som er bak det. Velg bildet, klikk på Masker farge-boksen i Egenskaper-fanen og velg deretter fargen som er nærmest bakgrunnen din. Du kan også bruke pipetteverktøyet og klikke på bakgrunnsfargen til bildet ditt.
  7. Øk ±-toleransen ved siden av Masker farge frem til bakgrunnen er gjennomsiktig.

Lagre for fremtidig bruk

Nå kan du også legge til signaturen din i Tool Chest tool-chest . Når signaturen din er i Tool Chest, kan du legge den til i alle dokumenter du vil signere. Høyreklikk på bildet og klikk på Legg til i Tool Chest > Mitt verktøy for å legge den til i Tool Chest.

Flat ut dokumentet

Du kan Flate ut bildet før du sender PDF-filen. Utflating av bilder binder signaturen du har lagt til i dokumentet og gjør det vanskeligere å flytte eller slette den. Høyreklikk på bildet og klikk deretter på Flat ut for å flate ut.

Bruke Penn-verktøyet

Du kan også opprette en elektronisk signatur ved å bruke Penn &Penn-verktøyet. Siden det er vanskelig å skrive tydelig med en mus kan du bruke Penn-verktøyet til å signere direkte i PDF-dokumentet hvis du har tilgang til et nettbrett eller en enhet som støtter skriving med penn, deriblant et Wacom-nettbrett. Når du er ferdig med signaturen, kan du lagre den i Tool Chest tool-chest til fremtidig bruk med trinnene over.

Revu gjør det enkelt for deg å legge til en signatur i PDF-dokumentet ditt slik at du ikke må skrive ut, signere og skanne det igjen. Klikk for å finne ut hvordan du gjør dette.