Konfigurer varsler fra Bluebeams statusside

• Alle versjoner av Revu

Hvis du trenger å sjekke status for Bluebeams tjenester – inkludert Studio U.S., Studio U.K. og Lisensiering – kan du gå til statussiden for skytjenester fra Bluebeam®.

Statussiden oppdateres hvis noe endres. Oppdater siden for å se den oppdaterte informasjonen, eller abonner på e-postvarsler når statusen til en tjeneste endres. Innstillinger for varsling kan konfigureres presist slik at du kun mottar relevant informasjon.

Varsling på e-post er kun tilgjengelig på engelsk.

Abonner på statusoppdateringer

1. Gå til statussiden.
  2. Klikk på Abonner.
  3. Et popup-vindu vises under knappen. Fyll ut feltet for e-postadresse.
  4. Klikk på Abonner under feltet for e-postadresse.

Du vil nå bli sendt til en ny side hvor påmeldingen bekreftes. Fra denne kan du redigere innstillingene for varsling. Se nedenfor for mer informasjon.

For å sikre levering av e-postvarsler i rett tid, anbefaler vi at du hvitelister IP-adressen vår: 161.38.197.85.

Tilgang til innstillinger for varsling

Hvis du har mottatt et e-postvarsel fra Bluebeam Status (noreply@bluebeamstatus.com), kan du endre innstillinger ved å klikke på lenken Administrer abonnement nederst i denne e-posten.

Du kan også endre innstillingene dine slik:

1. Gå til statussiden.
  2. Klikk på Abonner.
  3. Klikk på Administrer abonnementet mitt. i popup-vinduet.
    Administrer abonnement
  4. Fyll ut feltet for e-postadresse.
  5. Klikk på Send kobling for innstillinger.
    Send lenke for innstillinger
  6. Kontroller innboksen din og se etter en e-post fra noreply@bluebeamstatus.com. Husk å sjekke mappen for søppelpost.

plassholder

7. Klikk på lenken i e-posten.
    Denne koblingen er midlertidig og kan ikke brukes på nytt. Gjenta denne prosessen hver gang du vil å redigere innstillingene dine.

Konfigurer varsler

Følg instruksjonene for å abonnere på statusoppdateringer hvis du ikke abonnerer på varsler allerede.

Følg instruksjonene nedenfor for å endre gjeldende innstillinger.

• Endre varslingsnivå. Dette påvirker hvilke typer varsler du mottar.
    • Standardnivået er Normal. Du vil motta varsler for de fleste hendelser, men du vil ikke motta detaljert informasjon om problemet.
    • Nivået Alle vil sende varsler for alle hendelser.
    • Velg Tilpass for å spesifisere hvilke varseltyper du vil motta.
  • Under varslingsnivået kan du velge hvilke tjenestekomponenter du vil motta varsler for.

Klikk på Oppdater abonnement for å aktivere endringene når du er ferdig.

Stopp varsling

Følg disse trinnene for å avslutte abonnementet på statusvarsler:

1. Gå til status.bluebeam.com.
  2. Klikk på Abonner-knappen.
  3. Velg Administrer abonnementet mitt nederst på popup-vinduet Abonnementsmetode.
    Administrer abonnement
  4. Skriv inn e-postadressen din i feltet og klikk på Send innstillinger-kobling.
    Send lenke for innstillinger
  5. Du mottar en e-post fra noreply@bluebeamstatus.com med en kobling som du kan bruke til å administrere abonnementsinnstillingene dine.
  6. Klikk på koblingen. Rediger abonnementer-siden åpnes i en ny fane.
  7. Rull ned til bunnen og velg Klikk for å abonnere.

Du vil se en melding som bekrefter at du har avsluttet abonnementet.

Fremgangsmåte

Revu 2017 og eldre

Revu 2018

Revu 2019

Studio

Preferanser

Finn ut hvordan du finner den gjeldende statusen for Bluebeams tjenester, deriblant Studio U.S., Studio U.K. og lisensiering.