Støttede Revu-versjoner og Windows-operativsystemer.

For å få teknisk støtte fra Bluebeam®, må datamaskinen oppfylle følgende krav:

• Versjonen av Revu® må kjøres gjennom et operativsystem (OS) som støttes av Microsoft®. Dette betyr at hvis datamaskinen din kjører Windows® 2000, Windows XP eller Windows Vista, kan ikke Bluebeam tilby teknisk støtte for installeringen din.
    For mer informasjon om støtte for Windows-operativsystem, se faktaark for Windows-livssyklus
  • Revu-versjonen må være kompatibel med operativsystemet på datamaskinen.
    Se kompatibilitetsoversikten for å bekrefte hvilke versjoner av Windows som er kompatible med installasjonen din.
  • Revu-versjonen din må støttes av Bluebeam.
    Se Oversikt over støtte av tekniske tjenester for å finne ut om programvaren er støttet.

Hvis du vil kjøre Revu i en støttet versjon av Windows, kan du kjøpe den gjeldende versjonen i Bluebeam-nettbutikken.

Revu 2018

Kompatibilitet