Studio FAQs
Gjelder:
- Revu 21
- Revu 20
Denne artikkelen besvarer de vanligste spørsmålene om Studio. Hvis du har spørsmål om hvordan Studio kan sammenlignes med Bluebeam på nett og mobil, kan du se veiledningen for Studio-sesjoner kontra Studio-prosjekter.
Bluebeam Studio er en skybasert samarbeidsplattform i Revu og Bluebeam på nettet som gjør det mulig for team å jobbe sammen om prosjektdokumenter i sanntid, uavhengig av hvor de befinner seg eller hvilken enhet de bruker.
Bluebeam Studio inkluderer følgende:
- Studio Projects, et skybasert enkelt dokumenthåndteringssystem
- Studio-økter, et nettbasert samarbeidsverktøy som gjør det mulig for inviterte brukere å markere den samme PDF-en i sanntid
Teamene dine kan bruke Bluebeam Studio til å laste opp prosjektdokumenter, markere dem med kommentarer, merknader og målinger, og samarbeide direkte med interessenter. Du kan få tilgang til Studio-prosjekter og økter gjennom Bluebeam på nettet. Brukere med et Core-, Complete- eller Max -abonnement kan administrere Studio-økter, dokumenter og deltakere direkte fra nettet.
Du må ha en Bluebeam -ID (BBID) og logge på kontoen din for å få tilgang til Studio. Hvis du ikke har opprettet en BBID enda, kan du klikke her for å finne ut hvordan. Du kan få tilgang til Studio-økter og prosjekter gjennom Revu eller Bluebeam på nettet.
Studio krever Revu 20.2.15 eller nyere.
- Et Core-, Complete- eller Max -abonnement, en aktiv prøveversjon eller en Revu 20-lisensHvis du er en Basics -abonnent, kan du fortsatt samarbeide i Studio, men du kan ikke opprette nye økter eller prosjekter. Du må bli invitert for å delta.
- En gyldig e-postadresse for å opprette BBID-en din hvis du ikke allerede har gjort det
- Internett-tilkobling via bredbånd
Som vert/eier kan du opprette økter eller prosjekter, administrere dokumenter og deltakere, samt definere sikkerhet og tillatelser.
-
Et aktivt Bluebeam -abonnement (Basics, Core, Complete eller Max) eller en Revu 20-lisens
Hvis du ikke har et aktivt Bluebeam -abonnement eller en lisens, kan du fremdeles bli med i en Studio-økt eller et prosjekt med skrivebeskyttet tilgang. - En gyldig e-postadresse for å opprette BBID-en din hvis du ikke allerede har gjort det
- En bredbåndsinternettforbindelse for å få tilgang til Studio-serverenAvhengig av nettverksretningslinjene for selskapet ditt, må du kanskje åpne porter i brannmuren eller proxy-serveren din hvis du ikke kan koble til Studio -serveren.Du kan også jobbe i Studio offline, men du må autentisere kontoen din på nytt ved å logge inn etter 14 sammenhengende dager med offline bruk.
| Studioøkter | Studio-prosjekter | |
|---|---|---|
| Maksimalt antall deltakere | Opptil 500 brukere | ubegrenset |
| Maksimalt antall filer per Studio-økter/prosjekt | Opptil 5000 | ubegrenset |
| Støttede filtyper | Kun PDF | Word, Excel, PowerPoint, .csv, .jpg, .png, .html, .mp4, .txt, .btx (verktøykasse), .bex (sett) |
| Maksimal filstørrelse | Opptil 1 GB per fil | ubegrenset |
| Maksimal markeringsstørrelse | Opptil 10 MB per markering | ubegrenset |
| Total tilgjengelig lagringsplass | ubegrenset | ubegrenset |
| Administrer deltakernes tilgangsrettigheter | Ja | Ja |
| Vis og gjenopprett tidligere filrevisjoner | Ingen | Ja |
| Varsler om fil- og brukeraktivitet | Ja | Ja |
| Send og motta markeringsvarsler | Ja | Ingen |
| Bluebeam -abonnement kreves for samarbeidspartnere | Ingen | Ingen |
Selv om Studio-prosjekter tilbyr ubegrenset filstørrelse og -lagring, anbefaler våre beste praksiser å holde den totale størrelsen på prosjektet under 10 GB for bedre ytelse.
Bare en vert/eier kan administrere dokumenter med mindre verten/eieren gir deltakere tillatelse til å laste opp og administrere filer i innstillinger for økt og prosjekt.
Se Revu -brukerveiledningen for instruksjoner om hvordan du legger til eller fjerner dokumenter i Studio-økter og prosjekter.
Hvis økter ikke fullføres av verten (eller en deltaker med full kontroll):
-
Etter 80 dager med inaktivitet blir verten varslet via BBID-e-posten sin om at sesjonen vil bli arkivert om 10 dager.
Hvis e-posten ikke kommer frem i innboksen din, sjekk spam- eller søppelpostmappen din og sørg for at studio@bluebeamops.com er på listen over godkjente avsendere. -
Etter 90 dager arkiveres sesjonen.
-
Etter 170 dager blir verten varslet via BBID-e-posten sin om at sesjonen vil bli slettet om 10 dager.
-
Etter 180 dager slettes økten.
Selv om en økt anses som slettet, slettes den ikke permanent fra Studio -serveren innen ytterligere 120 dager. I denne perioden kan økten fremdeles gjenopprettes. -
Etter 300 dager (120 dager etter sletting), slettes sesjonen permanent og kan ikke gjenopprettes.
Hvis du oppretter en økt med en utløpsdato, sendes meldinger om utløp til brukere ved følgende intervaller frem til utløpsdatoen:
- 7 dager før
- 2 dager før
- 24 timer før
En e-post markert « Økt avsluttet» sendes når økten utløper, og en e-post markert « Økt fornyet» sendes hvis den aktiveres på nytt.
Når du oppretter en ny økt i Studio, ser du en avmerkingsboks for e-postvarsler under Alternativer i dialogen Start Studio-økt. Når du aktiverer e-postvarsler, vil verten motta en daglig oppsummering av øktaktivitet, inkludert varsler når verten er inaktiv.
I Studio-prosjekter kan du administrere meldinger og varsler ved å høyreklikke på Studio-prosjektet i Studio -panelet og velge Administrer varsler i kontekstmenyen.
Når en vert avslutter en økt, avsluttes økten for alle deltakere, og verten kan laste ned øktdokumenterfra Studio -serveren. Arkiverte kopier av filene oppbevares imidlertid i 120 dager før de slettes permanent.
Verten kan bruke Fullfør økt -dialogen til å opprette økt rapporten og velge hvordan dokumentene skal lagres eller forkastes.
Dette er Studio -portalen der du kan gjøre følgende:
- Administrer Studio -profilen din
- Endre Studio -passordet ditt eller kontoens e-postadresse
Hvis du er en øktvert, har du følgende tilleggsalternativer:
- Se en liste over Studio-øktene du har opprettet
- Se en liste over deltakere for hver økt
- Vise en liste over dokumenter i hver økt
- Gjenopprette slettede dokumenter
- Tilordne eierskap for en øktpå nytt
Du har kanskje ikke bekreftet din BB-ID-konto. Du vil ikke kunne logge på Studio hvis e-postadressen din ikke er godkjent innen én uke etter at du opprettet kontoen.
Du kan stenge portene i brannmuren eller på proxy-serveren din som er nødvendige for Studio-tilkoblinger.
Se Tillat Bluebeam-løsninger etter domener eller IP-adresser for domenene og portene som brukes av Revu, Studio og Bluebeam på nett og mobil. Hvis du bare har tilgang til en bestemt region, må du bare tillate de nødvendige domenene som er spesifikke for den regionen, sammen med de nødvendige globale tjenestene.
I tillegg kan IT-administratorer konfigurere en liste over tillatte Studio -servere og deretter «sende» registerinnstillingene til de relevante maskinene i organisasjonen. Ta kontakt med Bluebeam Technical Support for mer informasjon og instruksjoner.
Bluebeam leverer for tiden Studio -servere i de
følgende regionene:
For instruksjoner om hvordan du kobler til hver server og svar på andre vanlige spørsmål om Studio -regioner, se denne artikkelen.
Ressurser
Revu 21
Revu 20
Studio
Komme i gang