Revu 20 & Below IT Admin Resources

IT-administratörsresurser för Revu 20 och tidigare

Få åtkomst till följande guider för framgångsrik distribution och hantering av Revu 20 och tidigare versioner för flera enheter i din organisation.

Jag vill distribuera Revu 20 och tidigare i hela företaget.

Guide för distribution av Revu 20 [engelsk]

Ladda ned distributionspaket och lär dig hur du distribuerar Revu 20 för din användarbas. För att distribuera äldre versioner av Revu väljer du bland följande:

Revu 20 i Citrix-miljö [engelsk]

Denna guide innehåller den information du behöver för Citrix-baserade virtuella miljöer. För äldre versioner, besök:

Konsolidera flera licenser till en ny licens [engelsk]

Se hur du konsoliderar flera Perpetual-licenser till en ny Perpetual-licens, Enterprise-licens eller Open-licens.

Jag vill hantera min programvara efter distribution.

Admin-guide för Revu 20

Administrationshandboken för Revu är din dagliga guide vid hantering av Revu-installationer. Den hjälper dig med alla ändringar du behöver göra i dina Revu-installationer efter en distribution. För att hantera äldre versioner av Revu väljer du bland följande:

Användarguide för Bluebeam Gateway

Lär dig hur du hanterar och skapar rapporter om organisationens licenser i vår administratörsportal Bluebeam Gateway för Revu 20 och tidigare.

IT-administratörsresurser för Revu 20 och tidigare är platsen där du hittar allt du behöver för att distribuera och hantera Revu på flera enheter.