Kompatibilitet af markeringer i Bluebeam Cloud

Denne artikel gælder for:

• Bluebeam Cloud — Web

I Bluebeam Cloud giver PDF-redigeringsværktøjet dig mulighed for at samarbejde om tegninger via webbrowser eller app, hvilket omfatter oprettelse, redigering og visning af markeringer. I denne artikel gennemgår vi alle de fuldt understøttede, delvist understøttede og ikke-understøttede markeringer i Bluebeam Cloud.

Hvis du bruger Bluebeam Cloud fra iOS-appen, har du som standard ikke adgang til markeringsværktøjer, men du kan stadig lave besigtigelse og sende RFI’er.

Fuldt understøttede markeringer

Du kan vælge og redigere markeringer, der er oprettet i Bluebeam Cloud. Fuld understøttelse indbefatter muligheden for at flytte, ændre størrelse, gruppere, slette eller opdatere egenskaberne for en markering. Følgende markeringer understøttes fuldt ud:

• Rektangel
  • Sky
  • Ellipse
  • Vektorpen (dvs. linje, polylinje)
  • Tekstboks
  • Billedforklaring
  • Sky+
  • Pen
  • Fremhævning
  • Billede
Selvom de ikke kan oprettes i Bluebeam Cloud, er der også fuld understøttelse af Buer, Dimensioner og Flag.

Ud over ovenstående markeringer indeholder Bluebeam Cloud indbyggede værktøjssæt, der er nyttige til projektgranskning.

Værktøjssæt i Bluebeam Cloud

Kommentarer og emner

Når du uploader en tegning til Bluebeam Cloud, der oprindeligt var markeret i Revu, overføres og understøttes de eksisterende metadata fra Annotationslisten fuldt ud.

Sådan får du adgang til kommentarerne og emnerne for disse markeringer:

1. I Markup Editor skal du vælge Kommentarer og former i menuen til højre.

2. Du kan skifte mellem kommentarer og former.

3. Vælg Se detaljer under en kommentar eller en form for at se dens tidsstempel og/eller sideetiket.
  4. Under Kommentarer kan du vælge en markerings status i rullemenuen til højre.

Statusværdierne er de samme standardværdier for gennemgang, der er tilgængelige fra annotationslisten i Revu.

Delvist understøttede markeringer

Med delvist understøttede markeringer kan du vælge, slette eller gruppere dem og opdatere deres tilgængelige egenskaber. Du kan dog ikke flytte eller ændre størrelsen på disse markeringer.

I øjeblikket kan markeringer til Opmåling og Områder overføres fra Revu, men understøttes kun delvist i Bluebeam Cloud.

Grupperede markeringer

Grupperede markeringer kan oprettes i Bluebeam Cloud og overføres fra Revu. Du skal dog være opmærksom på følgende i forbindelse med dine arbejdsgange:

• Alle markeringer kan grupperes undtagen Cloud+.
  • Linje-/pil-markeringer kan ikke roteres, og det kan grupper, der indeholder dem, heller ikke.
  • Grupper, der indeholder delvist understøttede markeringer, opfører sig på samme måde som delvist understøttede markeringer.

Markeringer uden understøttelse

Der findes et lille antal traditionelle Revu-markeringer, der ikke understøttes i Bluebeam Cloud. Markeringer uden understøttelse vises, hvis de findes på en uploadet tegning, men kan ikke vælges eller redigeres. Det drejer sig om:

• Værktøj til optælling
  • Digitale signaturer/ID’er
  • Stempler
  • Skitse i korrekt målestoksforhold

Hvis du sender dine Revu 21-værktøjssæt til Bluebeam Cloud, understøttes nogle brugerdefinerede markeringer muligvis ikke og vises ikke fuldt ud i Tool Chest. Disse markeringer uden understøttelse kan ikke placeres på en tegning i Bluebeam Cloud.

Denne markering understøttes ikke

Sådan gør du

Fejlfinding

Bluebeam Cloud

Markering

Se, hvilke klassiske Revu-markeringer der er kompatible med vores web-/mobilløsning, Bluebeam Cloud.