Sådan bruger du Studio-sessioner på nettet

Gælder for:

• Bluebeam Cloud

Sådan får du adgang til Studio-sessioner på nettet

Når du har logget på Bluebeam Cloud med dit Bluebeam-ID (BBID), skal du vælge Studio-sessioner i venstre sidepanel. Alle Studio-sessioner, som du har oprettet eller er blevet inviteret til, vises på denne side. Hvis du ikke har en aktiv session, vises indstillingen for Studio-sessioner ikke.

Du skal bruge Revu 21 til at oprette eller administrere dine sessioner. Du skal have et Core- eller Complete-abonnement for at være vært for en session. Sessionsværter kan invitere samarbejdspartnere med gratis abonnementer til sessioner.

Sådan arbejder du i en session

Når du åbner en session, starter du på den første side i dit tegningssæt. Hvis du vil gå til filerne i en session, skal du vælge sideetiketten øverst i venstre hjørne. Brug navigationslinjen nederst for at gå til de forskellige sider i et dokument.

Du har adgang til de markeringsværktøjer, der aktuelt er tilgængelige i Bluebeam Cloud undtagen RFI og Punch. Flere Revu-markeringer er kun delvist understøttet eller understøttes ikke i Bluebeam Cloud.

Vælg Kommentarer og former for at se markeringsdata, statusser og svar.

Som standard henviser kommentarer til tekstbaserede markeringer (f.eks. tekstbokse og billedforklaringer), mens former henviser til alle andre markeringer.

Tilpassede statusser er tilgængelige i sessioner på nettet. Du eller en anden samarbejdspartner skal angive en tilpasset status i Revu, før den tilpassede status bliver tilgængelig i Bluebeam Cloud.

Bedste praksis

Filadministration

Store filer kan nedsætte ydeevnen for sessioner på nettet. Vi anbefaler at begrænse sidetallet og kompleksiteten af filerne i sessionen for at undgå dette.

Adgang til sessioner fra Revu eller Bluebeam Cloud

Hvis du forsøger at få adgang til en session fra både Revu og Bluebeam Cloud, bliver du fjernet fra det oprindelige adgangspunkt. Hvis du f.eks. deltager i en session på internettet, mens du allerede er i sessionen i Revu, fjernes du fra sessionen i Revu.

Sådan gør du

Bluebeam Cloud

Bluebeam Cloud giver dig nu adgang til Studio-sessioner. Sådan kommer du i gang.