Oversigt over Bluebeam Cloud-sikkerhed

Denne artikel gælder for:

• Bluebeam Cloud

Introduktion

Dette dokument giver et overblik over tekniske elementer vedr. funktioner og oplysninger, der kan være nyttige for at opretholde sikkerheden, mens du bruger vores løsning til web og mobil, Bluebeam Cloud.

Få adgang til Bluebeam Cloud

Med et Bluebeam-abonnement (Basics, Core eller Complete) får brugerne adgang til Revu 21 (vores abonnementsbaserede applikation til computere), Studio-sessioner og -projekter samt vores web og mobilapp Bluebeam Cloud. Adgang til alle disse tjenester kræver godkendelse med et brugernavn og en adgangskode, der er knyttet til et Bluebeam-ID (BBID).

Sådan får du adgang til Bluebeam Cloud:

Klik her for at få flere oplysninger om kompatible operativsystemer og browsere.

Krav til adgangskode

Alle BBID-adgangskoder skal være mellem 8 og 32 tegn med mindst et stort bogstav, et lille bogstav, et tal og et specialtegn som f.eks. !@#$%^&*. Adgangskoder hashes før lagring via en stærk envejs-hashing-algoritme, kryptografisk saltet for yderligere at beskytte adgangskoder under lagring.

Konti låses, hvis der registreres gentagne mislykkede godkendelsesforsøg.

Studio-sammenligning

Alle Studio-serverforbindelser startes af Revu-klienter. I Bluebeam Cloud er der ingen systemkrav til kommunikation mellem server og klient. Al kommunikation og transmission af filer, markeringer, andre rige data og al godkendelse er krypteret via HTTPS.

Hvis du vil sammenligne Studio og Bluebeam Cloud med dine projektstyringsbehov, skal du besøge denne vejledning.

Krav til firewall

Nedenfor kan du se de domæner og porte, der bruges af Bluebeam Cloud, herunder Studio-tjenester. Hvis du kun har adgang til et bestemt geografisk miljø, behøver du kun at angive de domæner, der er specifikke for det pågældende miljø, sammen med de påkrævede globale tjenester.

Globale tjenester

*.amazonaws.com:443

*.gds.bluebeam.com:443

*.login.okta.com:443

*.bluebeam.com:443

Amerikansk miljø

*.bluebeam.com:443

Britisk miljø

*.bluebeam.co.uk

*.bluebeamstudio.co.uk:443

Australsk miljø

*. bluebeam.com.au.

*.bluebeamstudio.com.au:443

Tysk miljø

*.bluebeam.de

*.bluebeamstudio.de:443

Svensk miljø

*.bluebeam.se

*.bluebeamstudio.se:443

Bluebeam-e-maildomæner

Vi bruger følgende domæner til at kommunikere med slutbrugere om support, licenser og oplysninger relateret til Bluebeam Cloud. Disse e-mails sendes på vores vegne af amazonses.com. Det kan være nødvendigt at føje dem til listen over tilladte domæner for at sikre en vellykket e-mailoverførsel.

Amerikansk miljø

@bluebeam.com

@bluebeamops.com

@bluebeam-support.com

Britisk miljø

@bluebeamstudio.co.uk

Australsk miljø

@bluebeamstudio.com.au

Tysk miljø

@bluebeamstudio.de

Svensk miljø

@bluebeamstudio.se

Du kan finde flere oplysninger om Bluebeams løsninger i denne artikel. Hvis du har brug for at deaktivere adgang til Bluebeam-løsninger for brugere, skal du klikke her.

Data- og systemsikkerhed

Bluebeam har et omfattende informationssikkerhedsprogram baseret på sikkerhedsrammer, der er industristandarder. For flere detaljer om vores organisations sikkerhedskontroller som bl.a. sårbarhedsstyring, fysisk sikkerhed og datacentersikkerhed, netværkssikkerhed og kryptering, skal du klikke her.

SOC 2-overholdelse

Bluebeam System and Organization Controls (SOC)-rapporten er en uafhængig tredjepartsundersøgelsesrapport, der viser, hvordan Bluebeam opnår vigtige overensstemmelseskontroller og -mål. Bluebeam gennemgår hvert år en SOC 2-revision udført af en ekstern og uafhængig tredjepart for at verificere implementeringen og effektiviteten af vores sikkerhedskontroller. Vores rapport dækker SOC 2 Trust Services-kriterierne for sikkerhed og tilgængelighed.

Hvis du gerne vil have en kopi af rapporten, skal du kontakte din Bluebeam-repræsentant for at få flere oplysninger.Hvis du ikke har en Bluebeam-repræsentant, kan du kontakte os for at få yderligere hjælp.

Sådan gør du

Bluebeam Cloud

Denne side giver et overblik over dokument- og systemsikkerhed og adgangskontrol til Bluebeam Cloud, vores løsning til web- og mobilapp.