Visualisering af data via kort i Bluebeam Cloud

Denne artikel gælder for:

• Bluebeam Cloud – Web
  • Bluebeam Cloud – iOS

I mobilappen Bluebeam Cloud kan du bruge satellit- og gadekort til at kontekstualisere dine tegninger. Det er med til at forbedre projekteffektiviteten og strømline de grundlæggende arbejdsgange, hvad enten det er ved at finde nærliggende afvigelser baseret på geografisk placering eller ved at visualisere flere tegninger samtidigt via listen Lag.

Kort og visning af lag

I mobilappen Bluebeam Cloud kan du få adgang til kortvisningen ved at gå til Menu og vælg Map.

I kortvisningen kan du gøre følgende:

• Skifte mellem gade- og satellitvisning
  • Få adgang til din nuværende placering
  • Placere eller se afvigelser og oplysningsforespørgsler (RFI’er) på din tegninger
  • Brug listen Lag til at se flere tegninger på samme tid

Få adgang til listen Lag ved at vælge Lag  øverst i venstre hjørne af kortvisningen. Du kan derefter slå de enkelte tegninger til eller fra ved at vælge den ønskede tegning på listen.

Du kan også vælge en afvigelse eller oplysningsforespørgsel (RFI) på din tegning for at skifte til afvigelseslog eller RFI-log direkte fra kortvisningen.

Min placering-funktionalitet

Det unikke ved mobiloplevelsen Bluebeam Cloud er, at du også hurtigt kan finde relevante oplysninger om dit projekt ved at bruge knappen Locate me. Tryk bare på knappen Locate me for at finde indhold i nærheden. For at deaktivere funktionen skal du trykke på den blå knap på skærmen og vælge Hide marker.

GPS-oplysninger deles ikke med andre i projektet og gemmes ikke på serveren.

Du kan få mere at vide om Bluebeam Cloud ved at gå til ofte stillede spørgsmål om Bluebeam Cloud.