Opret og rediger markeringer i Bluebeam Cloud på iOS

Denne artikel gælder for:

• Bluebeam Cloud — iOS

I Bluebeam Cloud kan brugere med et Bluebeam-abonnement føje markeringer til PDF-filer i Drawings. Når du har logget på Bluebeam Cloud, skal du vælge et projekt. For at åbne en tegning fra Dashboard skal du gå til Drawings, trykke på Alle visninger og vælge en tegning.

Du skal uploade tegninger via browseren. Klik her for at lære, hvordan det gøres.

Markeringsværktøjer

Tryk på plusknappen for at vælge en markering. For at placere en markering skal du trykke på det område af tegningen, hvor du vil have, at markeringen skal vises. Du kan også trykke og trække for at justere størrelsen på din markering, før du placerer den.

Du kan justere størrelsen og andre visuelle egenskaber for de markeringer, der er anført nedenfor, når du placerer dem. For at redigere eller slette en markering skal du trykke og holde på markeringen for at få adgang til menuen.

Markering Redigerbare egenskaber

Rektangel

Stregfarve, fyldfarve, opacitet
 Tekst Skriftfarve, skriftstørrelse, stregfarve, fyldfarve
 Pil Stregfarve, opacitet
 Pen Stregfarve
Sky Stregfarve
Ellipse Stregfarve, fyldfarve
Fremhævning Stregfarve
Vektorpen Stregfarve, fyldfarve
Billedforklaring Skriftfarve, skriftstørrelse, stregfarve, fyldfarve

Markeringer, der er blevet roteret i Revu eller webversionen af Bluebeam Cloud, kan ikke ændres i størrelse eller flyttes i Bluebeam Cloud iOS.

Markering

Du kan nu føje markeringer til Bluebeam Cloud på iOS.