Administration af teams i Bluebeam Cloud

Denne artikel gælder for:

• Bluebeam Cloud – Web

Hvis du har administratortilladelser til et projekt i Bluebeam Cloud, kan du oprette og administrere teams i for at hjælpe dig:

• Organiser dine projekter efter virksomhed, team eller afdeling.
  • Spar tid ved at føje brugere til teams, mens du inviterer teammedlemmer til projektet.
  • Tildel nemt afvigelser til teams i stedet for til individuelle projektdeltagere.
  • Spor afvigelser efter teams ved hjælp af filteret "Team".

Opret et team

1. Vælg Settings i sidepanelet.
  2. Vælg Teams.
  3. Vælg Create Team.
  4. Indtast navnet på det nye team.
  5. Vælg Create. Hvert team skal have et unikt navn i et projekt.

Tilføj eksisterende brugere til et team

Der er to måder at føje eksisterende brugere til et team på.

• Via siden Brugere:
    1. Vælg Settings i sidepanelet.
    2. Vælg Users.
    3. Vælg den bruger, du vil føje til teamet, eller hold Shift nede, og klik på flere brugere for at føje flere til teamet.
    4. Vælg Edit.
    5. Brug rullemenuen Team til at vælge det eller de teams, brugeren/brugerne skal tildeles.
    6. Vælg Save.
  • Via siden Teams:
    1. Vælg Settings i sidepanelet.
    2. Vælg Teams.
    3. Vælg et team, brugeren/brugerne skal tildeles, vælg menuikonet, og klik på Manage Users
    4. Brug rullemenuen Manage Users til at vælge de brugere, du vil tildele til teamet.
    5. Vælg Save.
Brugere kan tilhøre flere teams.

Føj inviterede til teams

Du kan spare tid ved at tildele brugere til teams under invitationsprocessen:

1. Vælg Settings i sidepanelet.
  2. Vælg Users.
  3. Vælg Invite.
  4. Indtast brugernes e-mailadresser, og vælg adgangsniveau.
  5. Brug rullemenuen Team til at vælge det eller de teams, brugeren skal tildeles.

Tildel afvigelser til teams

I stedet for at tildele afvigelser til individuelle brugere kan du tildele afvigelser til teams:

1. I sidepanelet Punch skal du vælge rækken for en afvigelse.
  2. Brug rullemenuen Team Assignees til at vælge det team, du vil tildele til afvigelsen.
  3. Vælg Save.

Teams, som du har tildelt afvigelser, vises i kolonnen Team, og indstillingen Filter giver dig mulighed for at filtrere elementer efter deres tildelte team.

Bluebeam Cloud

Sådan gør du

Som administrator giver Bluebeam Cloud dig mulighed for at oprette og administrere teams.