Fejl: "Der findes ikke nogen konverteringsenhed til filtypen .docx"

Denne artikel gælder for:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Selvom Microsoft Office er installeret på din computer, kan du ikke hæfte Word-dokumenter med Bluebeam Stapler, og du får vist følgende fejlmeddelelse.

Ingen fejlmeddelelse om konvertering ved brug af Bluebeam Stapler med Word-dokumenter

Årsag

Når dette sker, er der normalt et problem med installationen af Microsoft Office.

Derudover kan dette problem være forårsaget af uoverensstemmelser i Microsoft Office- og Bluebeam Stapler-versionerne. Hvis du f.eks. har 32-bit til Microsoft Office, men bruger 64-bit til Bluebeam Stapler, får du en fejlmeddelelse. Hvis dette er tilfældet, skal du kontakte dine IT-administratorer for at få oplysninger om installationerne.

Løsning

Før du kontakter dit IT-team, skal du prøve at køre en reparation af Microsoft Office.

Har du stadig problemer? Kontakt Bluebeams tekniske support for yderligere hjælp.

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Fejlfinding

Hvis du får en fejlmeddelelse, når du forsøger at bruge Bluebeam Stapler med Word-dokumenter, kan du finde en løsning i denne artikel.