Sådan udgiver du tegninger i Bluebeam Cloud

Denne artikel gælder for:

• Bluebeam Cloud — Web

Med Bluebeam Cloud kan du overføre PDF-tegninger til deling med dit team, så du kan samarbejde om at placere markeringer eller komplette arbejdsgange som bl.a. besigtigelser og oplysningsforespørgsler. Bluebeam Cloud giver dig også mulighed for at importere tegninger fra dine integrationer.

Før du uploader, anbefaler vi at læse Sådan opretter du et projekt i Bluebeam Cloud og Forbered dine tegninger til Bluebeam Cloud for at spare tid på organisering af dine tegninger.

Overfør tegninger

Du skal have administratortilladelser for at overføre tegninger.

I Dashboard eller fanen Drawings, vælg Upload Drawings. Du kan enten trække og slippe dine PDF-filer eller vælge Browse Files for at søge efter PDF-filer i Explorer.

Du skal gennemgå dine overførte tegninger, før du udgiver dem. Gå til fanen Uploads, og vælg Ready for Review.

På siden Ready for review kan du redigere tegningens nummer, titel og fagområde samt lave en kommenter til en tegning inden udgivelse.

For at udgive skal du vælge de ønskede tegninger og klikke på Publish.

Efter udgivelse kan du se dem fra enten Dashboard eller fanen Drawings.

Hvis du vil slette en tegning, skal du markere afkrydsningsfeltet for den pågældende tegning og klikke på Delete øverst på siden.

Importer tegninger

Hvis du vil vide mere om, hvordan du bruger integrationer fra tredjeparter, og hvordan du importerer tegninger fra en integration eller Studio-projekter, skal du klikke her.

Bluebeam Cloud

Sådan gør du

Lær, hvordan du udgiver tegninger i Bluebeam Cloud via app/browser.