Sådan overfører du Revu 21-indstillinger til en ny computer

• Revu 21

Med et Bluebeam-abonnement (Basics, Core eller Complete) kan du få adgang til Revu 21, vores løsning til computere, via en enkelt Bluebeam ID-konto (BBID) på op til fem enheder. Hvis du skal have adgang til Revu 21 på en ny computer, skal du installere softwaren og logge ind på din konto. Men hvis du har arbejdet med tilpassede indstillinger som bl.a. indstillinger, profiler, værktøjssæt og/eller stempler, skal du overføre dem til din nye Revu 21-installation. Denne artikel beskriver, hvordan du sikkerhedskopierer og overfører hvert af disse elementer til en ny enhed.

Sikkerhedskopiering af indstillinger

Følg disse trin for at sikkerhedskopiere dine indstillinger for Revu 21:

1. Åbn Revu 21, og log ind, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Vælg Revu > Indstillinger.
  3. I venstre sidepanel skal du vælge Administrator.
  4. På fanen Valg skal du vælge Backup.
    Digitale ID’er er ikke inkluderet i filerne med sikkerhedskopien.
  5. Gem .zip-mappen med sikkerhedskopien i Stifinder på en lettilgængelig placering på din computer.
  6. Tryk på OK for at lukke dialogboksen Indstillinger.

Sikkerhedskopiering af profiler

Du kan også eksportere tilpassede profiler, som du vil overføre til din nye Revu 21-installation. Sådan gør du:

1. Gå til Revu > Profiler > Administrer profiler.
  2. Vælg den profil, du vil eksportere.
    Før du eksporterer, skal du vælge Medtag tilhørende områder for at inkludere værktøjssæt, bogmærker, skraveringsmønstre og stregtyper i profilen.
  3. Vælg Eksporter.
  4. I Stifinder skal du gemme profilens .bpx-fil på en lettilgængelig placering på din computer.
  5. Gentag trin 2 – 4 for eventuelle andre profiler, du skal eksportere.
  6. Tryk på OK for at lukke dialogboksen Administrer profiler.

Sikkerhedskopiering af værktøjssæt

Hvis du vil overføre tilpassede værktøjssæt i din nuværende Revu-installation, skal du først eksportere dem:

1. Åbn panelet Tool Chest.
  2. Vælg ikonet Indstillinger yderst til højre i panelet for det værktøjssæt, du vil eksportere.
  3. Vælg Eksporter.
  4. Gem filen for værktøjssættet i Stifinder på et lettilgængeligt sted på din computer.
  5. Gentag trin 2 – 4 for alle andre værktøjssæt, du vil eksportere og overføre.

Sikkerhedskopiering af stempler

Hvis du har brug for at overføre tilpassede stempler i din nuværende Revu 21-installation, skal du følge disse trin:

1. Vælg Revu > Indstillinger.
  2. I venstre sidepanel skal du vælge Administrator.
  3. Vælg fanen Netkonfiguration øverst i dialogboksen.
  4. Kopiér filstien i feltet Stempler.
  5. Åbn Windows Stifinder.
  6. Indsæt filstien i feltet til venstre for søgefeltet.

Filstien for Stempler i Windows Stifinder

7. Tryk på Enter.
  8. Flyt til en mappe højere oppe i strukturen, nemlig 21.
    C:\ProgramData\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\21
  9. Kopiér og indsæt Stempler-mappen på et nyt, lettilgængeligt sted på din computer.
  10. Lav en zip-mappe med den nye kopi af mappen Stempler.

Sikkerhedskopiering af mapper og filer via e-mail

Når du har sikkerhedskopieret og eksporteret dine tilpassede indstillinger i Revu 21, skal du e-maile relevante .zip-mapper og eksporterede filer til dig selv, så du kan få adgang til dem og gemme dem på din nye computer.

Installer Revu 21 på ny computer

Før du installerer Revu 21 på din nye computer, skal du sørge for at logge ud af Revu 21 på din tidligere computer.

1. Download den nyeste version af Revu 21 her.
  2. Installer Revu 21.

Når du har installeret Revu 21, skal du logge på med dit BBID.

Importer Revu 21-indstillinger

For at importere dine sikkerhedskopierede indstillinger og tilpasninger skal du være forbundet til internettet, så du har adgang til din e-mail, og downloade de mapper/filer, du har sendt til dig selv. Se mere vejledning nedenfor.

Indstillinger

1. I Stifinder på din nye computer skal du gå til følgende filsti:
    C:\Users\YourUsername\AppData\Roaming\Bluebeam Software\Revu
  2. Udskift 21-mappen med .zip-mappen med sikkerhedskopien, du har gemt og sendt til dig selv. Sørg for at omdøbe .zip-mappen med sikkerhedskopien til 21.

Profiler

1. Gå til Revu > Profiler > Administrer profiler.
  2. Vælg Importer.
  3. I Stifinder skal du vælge profilens .bpx-filer, du eksporterede og sendte til dig selv via e-mail.

Værktøjssæt

1. I din nye Revu 21-installation skal du åbne panelet Tool Chest.
  2. Øverst i panelet skal du vælge Tool Chest > Administrer værktøjssæt.
  3. Vælg Importer.
  4. I Stifinder skal du vælge det eller de værktøjssæt, du eksporterede og sendte til dig selv via e-mail.

Stempler

1. Åbn Stifinder på din nye computer, og gå til følgende filsti:
    C:\ProgramData\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\21\
  2. Udskift mappen Stempler med den .zip-mappe, som du sendte til dig selv, og pak mappen ud.

Det kan være nødvendigt at lukke, genåbne og logge på Revu 21 igen for at få alle dine indstillinger og tilpasninger indlæst.

Sådan gør du

Revu 21

Hvis du har et Bluebeam-abonnement, kan du få adgang til Revu 21 på op til fem enheder. Se her, hvordan du overfører dine Revu 21-indstillinger til en anden computerinstallation.