Sådan bruges Microsoft Information Protection (MIP) med Revu

Gælder for:

• Revu 21

Oversigt

Med Revu 21.0.30-opdateringen understøtter Bluebeam nu filer, der er sikret via Microsoft Information Protection (MIP). MIP, også kendt som Microsoft Purview, er et integreret dokumentsikkerhedssystem, der er kompatibelt med Microsoft 365-miljøer. Med MIP forbliver virksomhedens data beskyttet internt og eksternt, herunder, men ikke begrænset til, følgende steder:

• Microsoft 365-apps (f.eks. Word, PowerPoint, Excel, Outlook)
  • Tjenester (f.eks. Microsoft Teams, SharePoint, Exchange, Power BI)
  • Lokale placeringer (f.eks. SharePoint Server, fildelinger i det lokale miljø)
  • Apps og tjenester fra tredjeparter (f.eks. Box og Dropbox)
  • Enheder

MIP bruger følsomhedsmærkater til at anvende forskellige sikkerhedsniveauer på dokumenter, og disse følsomhedsmærkater administreres via Microsoft Purview-overholdelsesportalen. Når du anvender MIP-følsomhedsmærkater, får din organisation adgang til de fordele, der er angivet nedenfor.

• Anvendelsesområde: Bestem, hvilken slags indhold der er beskyttet (dvs. filer, e-mails, grupper).
  • Kryptering: Beslut, om beskyttet indhold skal krypteres.
  • Indholdsmarkeringer: Tilføj informative sidehoveder, sidefødder, vandmærker, tidsstempler osv.
  • Deling: Vælg, hvem der kan se indholdet uden for organisationen.
  • Automatiske mærkater: Gennemtving følsomhedsmærkning for nyt indhold.
Når et MIP-følsomhedsmærkat er blevet anvendt på virksomhedsdata, gemmes mærkatet i metadataene for det pågældende element. Ligesom Digital Rights Management (DRM) roamer et følsomhedsmærkat med et element, men ændrer ikke dets indhold og efterlader den filbaserede beskyttelse intakt.

Klik her for at få mere at vide og se MIP i handling.

MIP + Revu

Efter at have downloadet og installeret Revu 21.0.30 kan brugere åbne MIP-sikrede filer i Revu og Studio. Da disse dokumenter er sikret, vises mange værktøjer og menupunkter nedtonede, og det giver en skrivebeskyttet oplevelse for PDF-filer.

For at åbne en MIP-sikret PDF-fil skal Revu konfigureres til at få adgang til oplysninger om følsomhedsmærkat fra din Microsoft Purview-opsætning.

MIP-adgang + tilladelse

Hvis MIP er konfigureret i dine Revu-indstillinger, bliver du bedt om at logge på med dine Entra AD-lejerlegitimationsoplysninger, når du åbner et MIP-beskyttet dokument i Revu.

MIP-login trin 1

MIP-login trin 2

MIP konfigureret + ingen Azure Directory-konto

Når MIP er konfigureret i dine Revu-indstillinger, men din konto ikke er inkluderet i Azure Directory for lejeren, godkender Microsoft ikke din konto. Når du har åbnet en MIP-sikret PDF-fil i Revu og indtastet dine loginoplysninger, får du vist følgende meddelelse:

MIP-loginfejl

Hvis fejlen fortsætter, skal du kontakte din IT-afdeling og bede dem om at føje din konto til Microsoft Azure Directory.

Ingen MIP-adgang

Hvis MIP ikke er konfigureret i dine Revu-indstillinger, får du vist en fejlmeddelelse, og du kan ikke åbne en MIP-sikret PDF-fil i Revu. Derudover får du muligvis vist denne fejlmeddelelse, hvis du ikke har tilladelser til at se filen, eller hvis dine Entra AD-legitimationsoplysninger er forkerte. Kontakt din IT-afdeling, eller spring til Opret MIP-registreringsdatabasenøgle for at foretage fejlfinding.

MIP-fejlmeddelelse

Opret MIP-registreringsdatabasenøgle

Når en bruger opdaterer til Revu 21.0.30, bliver en ny MIP-konfigurationsfane tilgængelig i Revu > Indstillinger.

Fanen MIP-konfiguration lykkedesApp-navnet og ID’erne, der vises på fanen MIP-konfiguration, læses af Windows-registreringsdatabasen under HKEY_LOCAL_MACHINE. Når disse felter er tomme, betyder det, at MIP ikke er blevet fuldt konfigureret med Revu endnu.

Kontakt din IT-afdeling, så de kan konfigurere MIP på dit Windows-system. Hvis du er IT-medarbejder, skal du først registrere applikationen i Microsoft Azure-portalen. Klik her for at få flere oplysninger om trin. Opret derefter en MIP-registreringsdatabasenøgle til slutbrugeren. Sørg for, at Revu er lukket, før du følger nedenstående trin.
  1. Åbn registreringseditoren i Windows.
  2. Naviger til følgende sti:
    Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Bluebeam Software\21\
  3. Højreklik på mappen 21, og vælg Ny > Nøgle.
  4. Omdøb den nye nøgle til MIP.
  5. Føj følgende værdier til MIP-nøglen:
    1. AppName: brugerens MIP AppName-værdi. App-ID’et skal matche app-/klient-ID’et i Microsoft Entra ID (tidligere Azure Active Directory).
    2. ClientID: Et GUID, der skal leveres af en IT-medarbejder.
    3. TenantID: Endnu et GUID, der skal leveres af en IT-medarbejder.

Eksempel på MIP-registreringsdatabasenøgle

6. Åbn Revu. Fanen MIP-konfiguration i Revu > Indstillinger skal vise de indstillinger, der er nødvendige for at åbne en MIP-beskyttet PDF-fil.
Til IT-administratorer, der har brug for at udfylde MIP-konfigurationsnøgler for flere brugere, anbefaler vi at oprette et script. Hvis det er nødvendigt, kan du kontakte Bluebeam tekniske support for at få et PowerShell-script, der kan gøre dette.

IT-ressourcer

Vil du vide mere om implementering af MIP til din organisations Revu-brugere? Se flere ressourcer nedenfor.

Revu 21

Fejlfinding

Sådan gør du

Hvis du har fået tilsendt en PDF-fil, der er sikret via Microsoft Information Protection (MIP), og du har problemer med at få adgang til den, kan du få mere at vide om, hvordan MIP fungerer med Revu.