Forklaring viser ikke alle markeringer på en side

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Du har oprettet en Forklaring i Revu, men den viser ikke alle markeringer på en valgt side.

Årsag

Hvis din forklaring mangler markeringer, er indstillingen Kildeside(r) ikke indstillet til Aktuel i panelet Egenskaber.

Løsning

Sådan løser du dette:

1. Vælg markeringsforklaringen på din PDF-fil.
  2. Åbn panelet Egenskaber for at redigere forklaringens egenskaber.
  3. Rul ned til afsnittet Tabel.
  4. Vælg rullemenuen Kildeside(r), og vælg Aktuel.

Indstil forklaringens kildesider til Aktuel

Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve at sikkerhedskopiere og nulstille dine indstillinger i Revu > Indstillinger > Administrator.

Hvis du har oprettet en tilpasset forklaring eller implementeret indstillingen Benyt som standard for din forklaring, kan problemet opstå igen, når du importerer en sikkerhedskopi af dine indstillinger.

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Fejlfinding

Når en forklaring ikke viser alle markeringerne på en side i Revu, skal du opdatere dens egenskaber for at rette dette. Sådan gør du.