Sådan opretter du tilpassede sidestørrelser

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Trinnene nedenfor beskriver, hvordan du tilføjer nye sidestørrelser til brug i Revu, samt Bluebeam PDF-printeren, plugins til Microsoft Outlook og understøttede CAD-programmer.

I Windows kaldes sidestørrelser for “Formularer”. Brugere af Revu CAD eller eXtreme kan finde separate instruktioner til at oprette nye sidestørrelser til brug med vores AutoCAD-plugin. For Revu 21-brugere skal du have et Core- eller Complete-abonnement for at få fuld adgang til Bluebeam-plugins.
  1. I Revu skal du gå til Revu > Bluebeam Administrator .
  2. Klik på fanen Printer.
  3. Klik på knappen Håndter sider og klik derefter på Tilføj.
  4. Indtast Formularnavn, vælg Enheder, og indtast værdierne for Sidestørrelse.
  5. Klik på OK for at gemme ændringerne.

Værd at overveje

• Formularen skal defineres med en stående retning. Værdierne byttes om, hvis værdierne indtastes i liggende retning.
  • Windows gemmer alle sider ved hjælp af tommer. Brug “MM” eller “_MM)” som de sidste tegn i formularnavnet, og Sidestyring vil altid vise enhederne i millimeter.
  • Standardformularer som Ledger, Legal, Letter og Tabloid kan ikke slettes eller ændres, fordi det vil ændre eller slette formularen for alle printere på computeren.
  • Tilpassede størrelser understøttes ikke af Word- og Excel-plugins, som har deres egne foruddefinerede størrelser.

Revu 2019

Redigering af dokumenter

Revu 21

I få trin opretter Revu enhver sidestørrelse, du angiver.