Sådan henter du din Revu-produktnøgle

Gælder for:

• Revu 20 og ældre

Hvis du har et Revu 21-abonnement, er registrering via serienummer og produktnøgle ikke påkrævet. Du kan få flere oplysninger om abonnement-onboarding ved at klikke her.

Problem

Du forsøger at registrere Revu 20 eller lavere, men du kan ikke finde din produktnøgle.

Løsning

Når du køber Revu 20 eller lavere, får licensejeren tilsendt en e-mail med et licenscertifikat, som indeholder et serienummer og en produktnøgle. Hvis du er licensejer, skal du søge i din indbakke efter en e-mail fra registration@bluebeamops.com.

Hvis du ikke kan finde e-mailen eller ikke kan få kontakt til din licensejer, skal du kontakte din IT-administrator eller følge nedenstående trin:

1. Fra support.bluebeam.com/dk skal du vælge Send anmodning i øverste højre hjørne.
  2. Rul ned til formularen Kontakt os
  3. Indtast dit navn, din e-mailadresse og alle andre påkrævede felter
    Den e-mailadresse, du angiver, skal svare til en e-mailadresse, der er angivet som kontaktperson for din licens.
  4. Under Beskriv dit problem skal du kopiere skabelonen herunder og indsætte den i feltet. Sørg for at angive computerens navn og dit serienummer. Dit serienummer kan findes ved at gå til Revu > Om.

Hej

Jeg vil gerne bede om min produktnøgle for serienummer {dit serienummer her}.

Tak! {Dit navn}

Kopieret!

5. Din anmodning skal se ud som på billedet herunder. Når du har udfyldt kontaktformularen, skal du vælge Send. Eksempel på en kontaktformular

Når du har indsendt din anmodning, modtager du en e-mailbekræftelse, der giver dig den ønskede produktnøgle.

Sådan gør du

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 og ældre

Licensering og registrering<>/p>

Hvis du prøver at registrere Revu, men ikke kan finde din produktnøgle, diskuterer denne artikel, hvordan du løser problemet.