Find din nye Revu-produktnøgle

• Alle versioner af Revu

Problem

Du prøver at registrere Revu, men kan ikke finde din produktnøgle.

Løsning

Når du køber Revu, får licensejeren tilsendt en e-mail med et licenscertifikat, som indeholder et serienummer og en produktnøgle. Hvis du er licensejer, skal du søge i din indbakke efter en e-mail fra registration@bluebeamops.com.

Hvis du ikke kan finde e-mailen eller ikke kan få kontakt til din licensejer, skal du kontakte din IT-administrator eller følge nedenstående trin:

1. Gå til siden Kontakt os, og vælg Kontakt os.
  2. Indtast dit navn og din e-mailadresse.
    Den angivne e-mailadresse skal svare til en e-mailadresse, der er angivet som kontaktperson for din licens.
  3. Udfyld resten af de påkrævede felter på kontaktformularen.
  4. Under Beskriv dit problem skal du kopiere skabelonen herunder og indsætte den i boksen. Dit serienummer kan findes ved at gå til Revu > Om.

Hej

Jeg vil gerne bede om min produktnøgle for serienummer {dit serienummer her}.

Tak! {Dit navn}

Kopieret!

5. Din anmodning bør se ud som på billedet herunder. Når du har udfyldt kontaktformularen, skal du vælge Kontakt os.

Når du har indsendt din anmodning, modtager du en e-mailbekræftelse, der giver dig den ønskede produktnøgle.

Sådan gør du

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 og ældre

Licensering og registrering

Hvis du prøver at registrere Revu, men ikke kan finde din produktnøgle, diskuterer denne artikel, hvordan du løser problemet.