Brugergrænsefladen ændres efter Revu 2017 og ældre

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Her er en liste over større ændringer i brugergrænsefladen, der er foretaget siden Revu 2017 og ældre.

Ny brugergrænseflade

Den intuitive grænseflade og navigation i de seneste versioner af Revu (2018, 2019, 20) gør det nemt at få adgang til alle de rigtige værktøjer til dine PDF-tegninger. Opdaterede ikoner og brugergrænsefladens stil forbedrer læsbarheden og genkendelsen. Brugeroplevelsen er forbedret for at reducere antal klik, maksimere skærmpladsen for dokumenter og hjælpe brugere med nemmere at finde nyttige funktioner.

Brugergrænseflade for Revu 2017 og ældre

Rullemenuer

De nye rullemenuer skaber i gennemsnittet færre klik og gør det lettere at finde funktioner. De nye menuer er også mere strømlinede for at spare mere skærmplads.

Paneler

Paneler vises i siden af skærmen i stedet for faner i paneler. Paneler er nemmere at opdage og få adgang til uden at ændre størrelsen på elementer i brugergrænsefladen, hvilket forstyrrer synligheden og flowet. Et enkelt klik på ikoner for at åbne og lukke muliggør også hurtigere navigation.

Paneler er også blevet opdateret for at medtage rullemenuer med titler, hvilket gør det nemmere for brugere let at identificere, hvilke paneler der er åbne, og samtidig finde de relevante værktøjer i rullemenuen. Dette giver en forenklet brugeroplevelse, når brugeren interagerer med paneler.

Værktøjslinjen Egenskaber

En ny værktøjslinje, der reagerer på brugerhandlinger ved at levere relevante oplysninger og kontrolelementer, hvilket maksimerer effektiviteten ved automatisk at præsentere de rette værktøjer på det rette tidspunkt. Efterhånden som forskellige værktøjer eller markeringer vælges, bliver brugerne præsenteret med en dynamisk værktøjslinje, der giver øjeblikkelig adgang til de mest relevante og oftest anvendte kontrolelementer. Spar mere skærmplads ved at reducere mængden af værktøjslinjer, der er forbundet med opgaver, f.eks. Skrifttype og Stregtyper, mens arbejdsgangen forenkles.

Mere end 40 unikke konfigurationer, herunder:

• Dokumentegenskaber
  • Markeringsegenskaber
  • Måleegenskaber
  • Egenskaber for Studio-projektfaner
  • Egenskaber for Studio-projektdokumenter
  • Egenskaber for Studio-sessioner
  • WebTab

Studio-projekter

De nydesignede integrationer i Studio-projekter har en opdateret grænseflade med faner, hvilket gør navigationen enkel og intuitiv. Studio-panelet forbliver fokuseret på listen over tilgængelige projekter og sessioner og giver nu adgang til flere Studio-projekter samtidig.

Vigtige opdateringer:

Studio-projektfaner

Brugere har nu et separat navigationspanel med et kontrolpanel, der viser projektfiler og -mapper. Det øgede arbejdsområde gør det meget lettere at arbejde med et stort antal filer og mapper. Brugere kan let navigere i panelerne ved hjælp af brødkrummer eller navigationspanelet.

Hurtige handlinger

Øget synlighed for almindelige handlinger (såsom overfør filer, overfør mappe, tjek ind/ud osv.) gør filhåndteringsprocessen let at lære og konsekvent på alle stadier i projektet.

Miniature- og listevisning

Brugere kan se deres projekter i miniature- og listevisning. Listevisning bruger forskellige sorteringsindstillinger baseret på de tilgængelige oplysninger. Filikoner er også blevet opdateret for at differentiere filtyper.

Adgang til flere projekter

Med den nye grænseflade med faner kan brugere arbejde i flere projekter på én gang og forbedre effektiviteten i alle projekter, der kræver adgang til oplysninger fra forskellige projekter. Dette gør det også muligt for brugere let at indsætte et hyperlink mellem forskellige projektfiler for forbedret navigation mellem projektfiler.

Opdel visning og Vis filer

Brugere kan bruge funktionen Opdel visning til at se navigationspanelet og projektfilerne side om side i en opdelt visning og bruge funktionen Vis filer til at vise filer i navigationspanelet. Denne nye indstilling Opdel visning gør det til en mere gnidningsløs oplevelse at åbne flere filer og tillader brugere konstant adgang til navigationspanelet, mens de ser dokumenterne.

Brugere kan også bruge funktionen Udvid til kontrolpanel for en enklere grænseflade, når de bruger funktionen Opdel visning.

Overførsel

Studio-projekter understøtter nu træk og slip med overførsel i baggrunden for mapper og filer, hvilket gør det lettere at administrere projektfiler. Brugere kan nu fortsætte med at arbejde i Revu uden at skulle vente på, at filerne overføres.

Offlineadgang med pinkode

Der kan oprettes en pinkode for at give adgang til lokale Studio-filer, når der ikke er en tilgængelig internetforbindelse til at logge på Studio. Hvis du vil oprette offlineadgang med pinkode, skal du først logge på Studio og derefter vælge "Offlineadgang" fra Indstillinger i Revu til Studio.

Studio-sessioner

Sessionslisten i Studio-panelet er blevet opdateret med nye ikonstatusser for at angive en visuel indikator for sessioner, der snart udløber, er udløbet eller er inaktive.

Tastaturgenveje, der kan tilpasses

Brugere kan nu tilpasse tastaturgenveje og ændre eksisterende genveje baseret på individuelle behov vedrørende arbejdsgange. Vi har også for nylig tilføjet support til genveje til mange andre værktøjer, herunder Batch-værktøjer, Klip indhold, Visk indhold ud, Deaktiver linjetykkelser, Områder, Rum og Sets.

Tilpassede tastaturgenveje kan eksporteres og importeres for let deling og oprettelse af standardiserede, brugertilpassede tastaturgenveje.

Introduktion og selvstudier i appen

De seneste versioner af Revu fokuserer på at forenkle grænsefladen og hjælpe brugere med at opdage værktøjer, mens effektiviteten forbedres. Med den nye introduktion og selvstudier i appen kan brugere vælge mellem flere moduler, der er baserede på arbejdsgange, for at se en kort video om, hvordan de kan bruge Revu til deres arbejde. Sammen med disse moduler er nye, strømlinede profiler, værktøjssæt og endda prøvefiler, så nye brugere hurtigt kan komme i gang med at prøve nye værktøjer i Revu.

Chromium WebTab

WebTab i Revu bruger nu Chromium til at levere en forbedret browsingoplevelse i Revu.

Visningstilstand

Revu omfatter nu en dedikeret visningstilstand, som understøtter visning af PDF-filer og deltagelse i Studio-sessioner uden en licens til Revu. Visningstilstand erstatter det separate Vu-produkt. Open License-brugere har nu den fordel, at de kan frigive og hente en licens, når de skifter mellem Visningstilstand og Annotationstilstand, hvilket betyder en nemmere administration af delte licenser. Opgradering til den fulde version af Revu kræver ikke længere en ny afinstallations-/installationsproces. Nu er det nok blot at registrere med en gyldig produktnøgle og et serienummer.

Ny farvevælger

Den nye farvevælger tilbyder forbedrede indstillinger og gør det lettere at skabe og genbruge brugerdefinerede farver. Hex- og RGB-værdier sammen med nye værktøjstips, der viser standardfarvenavne, hjælper med at forbedre tilgængeligheden for nogle brugere, der har problemer med farveopfattelse.

Skjul automatisk paneler

Aktivér Skjul automatisk adgang til paneler for endnu mere skærmplads. Udvidede paneler forbliver fastgjort som åbne, men når paneler lukkes, bliver de automatisk skjult og vises så igen, når musen holdes over dem.

Forenklet installation og separat 32-bit installationsprogram

Hvis 32-bit og 64-bit Revu-installationsprogrammerne adskilles, reduceres overførselsstørrelsen, hvilket giver mulighed for hurtigere overførsler og kræver mindre plads på enheden. Installationsindstillingerne er også blevet forenklet for at forkorte installationsprocessen.

Forenklet IE-plugin

Da Microsoft stopper med at understøtte Internet Explorer, er IE-pluginet blevet omkonfigureret til nu at åbne PDF-filer direkte i Revu. Denne opdatering fjerner visningen i browseren og strømliner redigeringsprocessen, mens SharePoint- og ProjectWise-integrationerne bevares. Se Brug Internet Explorer-plugin med SharePoint for at få mere at vide om brug af det opdaterede IE-plugin.

Sidestørrelse, sideskalering og koordinater

Der er også nye indstillinger for visning af sidestørrelse, sideskalering og koordinater i en værktøjslinje for hurtig reference og kalibrering med ét klik.

Strømlinede batchprocesser

Vi har opdateret flere batchprocesser, så de kræver færre klik at fuldføre, hvilket gør dem hurtigere og mindre komplekse, herunder:

• Nye indstillinger for sideområde for flere batchværktøjer, herunder muligheden for at batchudskrive et sideområde.
  • En ny filvælger til batchværktøjer understøtter lagring og indlæsning af filkonfigurationer og gør det let for brugere at genbruge en gemt gruppe filer.
  • Værktøjerne Oversigt i annotationslisten og Batch, Oversigt er nu samlet i en enkelt dialog for forbedret ensartethed og ekstra funktionalitet. Funktionen Batch, Oversigt er nu tilgængelig for alle oversigter, herunder som PDF-skabeloner, sortering efter flere kolonner og oprettelse af flere rapporter på én gang.

Bluebeam Administrator

Indstillinger i Bluebeam Administrator er blevet forenklet og omorganiseret for yderligere klarhed og brugervenlighed. Hvis brugere har side om side-installationer, starter den seneste version af Bluebeam Administrator nu som standard for at tillade administration af plugins for alle installerede versioner.

Lag

Panelet Lag giver nu hurtig adgang til indstillinger for lag (lås, udskriv og eksportér) og nye muligheder for at slå synlighed for lag til og fra, med en indstilling til at vise/skjule underordnede lag med overordnede lag.

Sets

PDF-eksempler kan nu deaktiveres i listevisning.

Markører

Alle Revu-markører er blevet opdateret for tydeligt at vise valgte værktøjer, hvilket giver en mere intuitiv oplevelse ved interaktion med markeringer eller værktøjer.

Profiler

Der er inkluderet fire nye profiler i den nye grænseflade, som fremhæver de mest almindeligt anvendte værktøjer og funktioner i Revu baseret på arbejdsgange.

Dialogboksen Indstillinger opdateret

Dialogboksen Indstillinger i Revu er blevet opdateret for at organisere indstillingerne i et mere enkelt layout, hvilket gør det lettere at finde og ændre almindeligt anvendte indstillinger.

Forbedringer i genbrug og valg af markeringer

Opdateringer til genbrug og valg af markeringer gør interaktion med markeringer og justering af kontrolpunkter mere intuitivt og konsekvent over hele programmet. I den nyeste grænseflade vil tilstanden Genbrug gøre det muligt at ændre markeringer med det samme, mens brugeren stadig har mulighed for at anbringe en identisk markeringstype.

Tool Chest

Tool Chest-menuen er blevet opdateret, så den forbliver åben under redigering, hvilket gør det lettere at slå Tool Chests til og fra.

Flag

Et nyt flagpanel erstatter den tidligere flagfane og giver lettere navigation og en mere ensartet grænseflade.

Se Udgivelsesnoter for at få en komplet liste over ændringer i brugergrænseflader og fejlrettelser i alle Revu-versioner og -opdateringer.

Grænsefladen til de seneste versioner af Revu (2018, 2019, 20) er designet til at have alle de rigtige værktøjer lige ved hånden. Her finder du en komplet liste over ændringer, der er foretaget i brugergrænsefladen siden Revu 2017 og ældre.