De volledige controle over een Studio-project toewijzen | Revu 21

Gebruikt u een oudere versie van Revu?

Dit artikel is van toepassing op:

• Core
  • Complete

Als projectbeheerder kunt u de volledige controle over een project aan een andere gebruiker geven door diens machtigingen aan te passen vanuit de projectinstellingen. Voor dit proces heeft de uitgenodigde gebruiker een Bluebeam-abonnement en een Bluebeam ID (BBID) nodig en moet diegene zich minstens één keer in een project hebben aangemeld.

U kunt het eigendom van een Studio-project niet volledig overdragen omdat de host dezelfde moet blijven.
De uitgenodigde gebruiker hoeft niet bij het project te zijn aangemeld op het moment dat u de volledige controle aan die gebruiker toewijst.
  1. Meld u aan bij het project en selecteer Pictogram Projectinstellingen Revu Projectinstellingen.
  2. Ga naar het tabblad Machtigingen en selecteer het e-mailadres van de gebruiker vanuit de lijst Gebruikers/Groepen aan de linkerkant.
    1. Als de gebruiker niet in het project staat, selecteert u het plusteken aan de linkerkant, selecteert u de gewenste gebruiker vanuit het dialoogvenster Gebruikers/groepen toevoegen, en klikt u vervolgens op OK.
  3. Dubbelklik onder Toegepaste machtigingen op Volledige controle om Weigeren in Toestaan te veranderen.
  4. Selecteer Toepassen en vervolgens OK.

Hoewel u een gebruiker volledige controle over het project heeft gegeven, is de Projectbeheerder nog steeds beheerder van het Project en alle groepen die deze heeft gemaakt. Gebruikers met volledige controle kunnen de beheerder niet blokkeren of verwijderen uit het Project. Ook kunnen zij de groepen van de beheerder niet bewerken.