Einde levensduur (EOL) van Revu 2019 en lager met ingang van 21 maart 2023

Op 21 maart 2023 wordt de ondersteuning voor Revu 2019 en oudere versies beëindigd en kunt u zich met deze versies niet langer aanmelden bij Studio. Upgrade naar Revu 21 of Revu 20 om toegang te houden tot uw diensten en gegevens bij Studio.

Dit artikel is van toepassing op:

• Revu 2019
  • Revu 2018
  • Revu 2017 & ouder

Revu 2019 en alle eerdere versies naderen het einde van de levensduur (end-of-life, EOL). End-of-sale (EOS) begint vanaf 22 maart 2022. De officiële end-of-life (EOL)-datum staat gepland voor 21 maart 2023.

Verlies van functionaliteit

• Na de officiële EOL-datum is toegang tot Studio niet langer beschikbaar. Gebruikers kunnen dan niet meer sessies starten of eraan deelnemen, nieuwe projecten maken of nieuwe bestanden toevoegen aan bestaande projecten.
Gebruikers met een Open of Enterprise-licentie verliezen toegang. Lees dit artikel voor meer informatie over licentiemodellen.
Studio-gebruikers: Als u niet van plan bent om te upgraden naar een ondersteunde versie, moet u vóór 21 maart 2023 uw sessies voltooien en projecten downloaden.

Beperkte functionaliteit

• Na de EOS-datum kunnen gebruikers niet langer downgraden naar deze versie.
  • Na de officiële EOL-datum blijven gebruikers met een Perpetual Licence toegang houden tot Revu, maar kunnen ze hun licentie niet meer overdragen of opnieuw registreren.
  • Na de officiële EOL-datum ontvangen gebruikers niet langer technische basisondersteuning voor oudere versies.

Betreffende versies

De bovenstaande EOS- en EOL-datums betreffen de volgende oude versies van Revu:

• Revu 2019
  • Revu 2018
  • Revu 2017
  • Revu 2016
  • Revu 2015
  • Revu 12
  • Revu 11
  • Revu 10
  • Revu 9
  • Revu 8
  • Revu 7
  • Revu 6
  • Revu 5

Meer informatie over EOL

Lees dit artikel voor meer informatie over onze ondersteunde producten/versies.

Op de supportsite van Bluebeam blijft nuttige informatie voor oude EOL-versie beschikbaar. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

AANKONDIGINGEN

Revu 2017 & ouder

Revu 2018

Revu 2019

EOL

Oudere versies

Installatie

Meer informatie over end-of-life-ondersteuning voor oudere versies van Revu 2019 en lager.