Einde levensduur (EOL) van Revu 2019 en lager met ingang van 21 maart 2023

Revu 2019 en alle eerdere versies naderen het einde van de levensduur (EOL).

End-of-sale (EOS) begint vanaf . De officiële end-of-life (EOL)-datum is gepland voor .

Verlies van functionaliteit

Gebruikers met een Open of Enterprise License verliezen toegang. Lees dit artikel voor meer informatie over licentiemodellen.

Beperkte functionaliteit

• Na de officiële EOL-datum blijven gebruikers met een Perpetual License toegang houden tot Revu, maar kunnen hun licentie niet overdragen, downgraden of opnieuw registreren.
  • Na de officiële EOL-datum ontvangen gebruikers niet langer technische basisondersteuning voor oudere versies.
  • Na de officiële EOL-datum is volledige toegang tot Studio niet langer beschikbaar. Gebruikers kunnen niet meer sessies starten of eraan deelnemen, nieuwe projecten maken of nieuwe bestanden toevoegen aan bestaande projecten.
Om te zorgen dat uw Bluebeam Studio-service niet wordt onderbroken en uw Studio-gegevens gemakkelijk toegankelijk blijven, moet u voor upgraden naar Revu 20 of hoger.

Betreffende versies

De bovenstaande EOS- en EOL-datums betreffen de volgende oude versies van Revu:

• Revu 2019
  • Revu 2018
  • Revu 2016
  • Revu 2015
  • Revu 12
  • Revu 11
  • Revu 10
  • Revu 9
  • Revu 8
  • Revu 7
  • Revu 6
  • Revu 5

Meer informatie over EOL

Lees dit artikel voor meer informatie over onze ondersteunde producten/versies.

Op de supportsite van Bluebeam blijft nuttige informatie voor oude EOL-versie beschikbaar. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

AANKONDIGINGEN

Revu 2017 & ouder

Revu 2018

Revu 2019

Meer informatie over end-of-life-ondersteuning voor oudere versies van Revu 2019 en lager.