Einde levensduur (EOL) van Revu 2019 en lager met ingang van 28 juni 2023

Op 28 juni 2023 eindigt de ondersteuning voor Revu 2019 en ouder en heeft um met deze versies niet langer toegang tot Studio. Upgrade naar Revu 21 om toegang te houden tot uw diensten en gegevens bij Studio.

Dit artikel is van toepassing op:

• Revu 2019
  • Revu 2018
  • Revu 2017 & ouder

Revu 2019 en alle eerdere versies naderen het einde van de levensduur (EOL). End-of-sale (EOS) begint vanaf . De officiële end-of-life (EOL)-datum staat gepland voor 28 juni 2023.

Verlies van functionaliteit

• Kort na de officiële EOL-datum zal toegang tot Studio niet langer beschikbaar zijn. Wanneer dit gebeurt, kunnen gebruikers niet langer sessies starten of eraan deelnemen, nieuwe projecten maken of nieuwe bestanden toevoegen aan bestaande projecten.
Studio-gebruikers: Als u niet van plan bent om te upgraden naar een ondersteunde versie, moet u vóór 28 juni 2023 uw sessies voltooien en projecten downloaden. Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over het back-uppen van uw Studio-gegevens.

Beperkte functionaliteit

• Na de EOS-datum kunnen gebruikers niet langer downgraden naar deze versie.
  • Na de officiële EOL-datum blijft het wellicht mogelijk om licenties te registreren, maar vanwege afhankelijkheden van derden en de niet-ondersteunde aard van deze uit gebruik gehaalde versies kan dit niet worden gegarandeerd.

Betreffende versies

De bovenstaande EOS- en EOL-datums betreffen de volgende verouderde versies van Revu:

• Revu 2019
  • Revu 2018
  • Revu 2017
  • Revu 2016
  • Revu 2015
  • Revu 12
  • Revu 11
  • Revu 10
  • Revu 9
  • Revu 8
  • Revu 7
  • Revu 6
  • Revu 5

Meer informatie over EOL

Lees dit artikel voor meer informatie over onze ondersteunde producten/versies.

Op de supportsite van Bluebeam blijft nuttige informatie voor oude EOL-versie beschikbaar. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

AANKONDIGINGEN

Revu 2017 & ouder

Revu 2018

Revu 2019

EOL

Oudere versies

Installatie

Meer informatie over end-of-life-ondersteuning voor oudere versies van Revu 2019 en lager.