Een PDF in zwart-wit maken vanuit AutoCAD | Revu 21

Gebruikt u een oudere versie van Revu? [EN]

• Basics
  • Core
  • Complete

Samenvatting

De Bluebeam PDF-printer of invoegtoepassing voor AutoCAD gebruiken om een PDF in zwart-wit te maken.

Relevante producten

Bluebeam Revu

Probleem

Hoe maak ik een zwart-witte of monochrome PDF vanuit AutoCAD met behulp van de Bluebeam-invoegtoepassing of de Bluebeam PDF-printer?

Oplossing

De plotstijltabellen van AutoCAD (.ctb- en .stb-bestanden) bepalen de lijnkleur en het lijngewicht als er een PDF van een AutoCAD-tekening wordt gemaakt. Gebruik de volgende instructies om een PDF in zwart-wit te maken.

De invoegtoepassing voor AutoCAD is alleen beschikbaar met een Core– of Complete-abonnement. Als u Basics heeft, gebruikt u de Bluebeam PDF-printer.

Bij het instellen van een AutoCAD-pagina via de knop Create PDF Create32 van de invoegtoepassing:

1. Open de tekening in AutoCAD.
  2. Selecteer het tabblad Layout dat u wilt configureren.
  3. Klik op File > Page Setup Manager > Modify.
  4. Selecteer monochrome.ctb in de lijst Plot style table.
  5. Selecteer het selectievakje Plot with plot styles en klik op OK.
  6. Klik op Create File om het PDF-bestand aan te maken.

Met de Custom PDF Page Setup via de knop Change Settings ChangeSettings32 van de invoegtoepassing:

1. Open de tekening in AutoCAD.
  2. Klik op Change Settings ChangeSettings16 en vervolgens op het tabblad Page Setup.
  3. Selecteer Custom of Global in de lijst Page Setup.
  4. Selecteer monochrome.ctb in de lijst Plot style table, en schakel vervolgens het selectievakje Plot with Plot Styles in.
  5. Klik op Create File om het PDF-bestand aan te maken.

Met de Bluebeam PDF-printer:

1. Open de tekening in AutoCAD, AutoCAD LT of Design Review.
  2. Selecteer het tabblad Layout dat u wilt plotten.
  3. Klik op File > Plot of File > Print > Plot.
  4. Selecteer Bluebeam PDF in de lijst Printer/plotter Name.
  5. Selecteer monochrome of Grayscale in de lijst Plot style table.
  6. Selecteer het selectievakje Plot with plot styles en klik op OK.
Raadpleeg de AutoCAD-documentatie voor hulp bij het maken van plotstijltabellen. U kunt de standaardplotstijl ‘monochrome’ als sjabloon gebruiken om een aangepast bestand voor uw bedrijf te maken.

How-to

Revu 21

Integraties & Plug-ins

De plotstijltabellen van AutoCAD (.ctb- en .stb-bestanden) bepalen de lijnkleur en het lijngewicht als er een PDF van een AutoCAD-tekening wordt gemaakt. Gebruik de informatie in dit artikel om een PDF in zwart-wit te maken in Revu 21. De invoegtoepassing voor AutoCAD is beschikbaar voor Core en Complete. Gebruik de Bluebeam PDF-printer als u Basics heeft.