Van Revu de standaard PDF-viewer maken | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Windows 11

Volg de onderstaande stappen om Revu als standaard PDF-viewer in te stellen. Let op: voor dit proces zijn beheerdersrechten op de computer nodig.

1. Open Revu.
  2. Ga naar Revu > Voorkeuren (Ctrl+K).
  3. Selecteer Beheer in het linkermenu.
  4. Selecteer Standaardprogramma’s openen onder Standaard PDF-viewer
  5. Als het venster Standaard-apps verschijnt, selecteert u Bluebeam Revu onder Standaardwaarden voor toepassingen instellen.
  6. Selecteer het programma dat momenteel is toegewezen aan .pdf en selecteer vervolgens Revu.

Als u Revu instelt als de standaard viewer, wordt Bluebeam ingeschakeld als previewer in Outlook® en Windows Explorer.

Windows 10, 8.1 en 7 SP1

Volg de onderstaande stappen om Revu als standaard PDF-viewer in te stellen. Voor dit proces zijn beheerdersrechten op de computer nodig.

1. Open Revu.
  2. Klik op Revu > Voorkeuren (Ctrl+K).
  3. Selecteer Beheer in het linkermenu.
  4. Klik op Standaard programma’s openen.
  5. Als het vensterStandaard apps verschijnt, voltooit u deze aanvullende stappen:
    1. Scroll omlaag en selecteer Standaard apps kiezen op type bestand.
    2. Scroll door de lijst tot u .pdf bereikt en klik vervolgens op de plus of het programma dat bij de .pdf hoort.
    3. Selecteer Bluebeam Revu in de programmalijst.
Als u Revu instelt als de standaard viewer, wordt Bluebeam ingeschakeld als previewer in Outlook® en Windows Explorer.

Om Bluebeam automatisch te starten bij het openen van PDF’s vanuit de browser, zie Een PDF rechtstreeks vanuit de browser openen in Revu [EN].

How-to

Revu 21

Voorkeuren

Lees hoe u van Bluebeam Revu 21 uw standaard PDF-viewer kunt maken om snel bestanden te bewerken.