Zo krijgt u rechtstreeks vanuit uw Werkruimte toegang tot bestanden in Studio-projecten en kunt u deze opslaan | Revu 21

Gebruikt u een oudere versie van Revu?

Dit artikel is van toepassing op:

• Basics
  • Core
  • Complete

U kunt in Revu pdf’s openen en opslaan in een Studio-projectmap zonder Studio te starten. Deze functie is toegankelijk via de Werkbalk Documentbeheer. U wordt nog steeds gevraagd om in te loggen met uw Bluebeam ID (BBID). De functie is in het bijzonder handig als u en/of uw team voornamelijk in Studio aan bestanden werkt. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u deze werkbalk gebruikt.

Sla een PDF-bestand op met ‘Documentbeheer’

1. Open de pdf die u in een Studio-project wilt opslaan in Revu.
  2. In de werkbalk Documentbeheer selecteert u Bluebeam Studio-projecten vanuit het vervolgkeuzemenu, als het nog niet is geselecteerd.
    Als de werkbalk niet zichtbaar is, gaat u naar Gereedschap> Werkbalken en selecteert u Documentbeheer.
  3. Klik op Opslaan als (DMS). U wordt gevraagd om in te loggen bij Bluebeam Studio als u dat nog niet hebt gedaan.
  4. In het dialoogvenster Projectbestand opslaan dubbelklikt u op het gewenste project en de gewenste map. Selecteer OK om de pdf naar het project te uploaden.
    Als u een Basics-abonnement heeft, wordt het Studio-project alleen weergegeven in het dialoogvenster Project opslaan als u per e-mail bent uitgenodigd voor dit project en u zich ervoor heeft aangemeld.

Stel Studio in als standaardlocatie voor openen/opslaan

Volg deze stappen als u Studio wilt instellen als uw standaardlocatie voor openen/opslaan om rechtstreeks vanuit uw Revu-werkruimte toegang te krijgen tot Studio-projectbestanden:

1. Open Revu en selecteer Revu > Voorkeuren (Ctrl + K).
  2. Selecteer Studio > Opties.
  3. Deselecteer de optie Bestanden alleen vanuit werkbalk openen en opslaan naar Studio.

studio_options

Als deze instelling is ingeschakeld, heeft u gemakkelijk toegang tot Studio-projectbestanden voor Sets of batchprocessen, zonder dat u naar het tabblad Studio hoeft over te schakelen.

U kunt bestanden ook vanaf uw lokale schijf openen – zelfs als Studio als standaard is ingesteld.

U kunt de standaardinstellingen terugzetten naar de lokale schijf door naar Revu > Voorkeuren (Ctrl+K) > Studio > Opties> te gaan. Selecteer nogmaals de optie Bestanden alleen vanuit werkbalk openen en opslaan naar Studio.

How-to

Studio

Revu 21

Lees hoe u pdf’s opent en opslaat in een Studio-project in Revu 21 met de Werkbalk Documentbeheer.