De volledige controle over een Studio-project toewijzen

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

U kunt het eigendom van een Studio-project overdragen door de permissies te bewerken in de Projectinstellingen. Hiervoor heeft de nieuwe Projecteigenaar een Bluebeam Studio-account nodig en moet diegene zich minimaal één keer hebben aangemeld bij het Project.

De nieuwe eigenaar hoeft momenteel niet aangemeld te zijn bij het Project als u de volledige controle toewijst. Raadpleeg Een Studio-account aanmaken in Bluebeam Revu als de nieuwe eigenaar geen Studio-account heeft.
  1. Meld u aan bij het project en klik op Projectinstellingen Pictogram Projectinstellingen Revu.
  2. Ga naar het tabblad Permissies en selecteer het e-mailadres van de gebruiker vanuit de lijst Gebruiker/Groepen aan de linkerkant.
    1. Als de gebruiker niet in het project staat, klikt u op het Plus-teken aan de linkerkant en selecteert u de gewenste gebruiker vanuit het dialoogvenster Gebruikers/Groepen toevoegen, waarna u op OK klikt.
  3. In het venster Toegepast/Permissies selecteert u Volledige controle > Toestaan.
  4. Klik op Toepassen en OK om het dialoogvenster te sluiten.

De gebruiker heeft nu de volledige controle over de tabbladen Toegang door gebruikers, Permissies en Mappermissies. Omdat de host nog de eigenaar is van het project en alle groepen die zijn aangemaakt, kunnen gebruikers met de Volledige controle de host niet verwijderen of blokkeren voor het project. Ook kunnen de groepen van de host niet worden bewerkt (bijv. gebruikers toevoegen aan of verwijderen uit groepen).