Markeringen converteren naar reeksgereedschappen

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Revu houdt het lopende aantal bij van elk type markering in de lijst met markeringen. U kunt het aantal specifieke markeringen in het document bijhouden alsof u een reekshulpmiddel gebruikt.

Een reeksteller aanmaken:

1. Selecteer en kopieer (Ctrl+C) de markeringen die u wilt opnemen in de reeks.
  2. Ga naar Bestand > Nieuwe PDF om een leeg document aan te maken in Revu.
  3. Plak (Ctrl+V) de markeringen op de pagina.
  4. Selecteer het hulpmiddel Tekstvak (T).
  5. Plaats een tekstvak in de buurt van de markering die u wilt bijhouden. Pas eventueel de tekstgrootte en uitlijning aan.
  6. Sleep een rechthoek over alle markeringen die worden opgenomen in het reekshulpmiddel om ze te selecteren.
    Reekshulpmiddelen moeten een tekstvak bevatten waarbij de reeksteller verschijnt. Als de markering al een tekstvak bevat, dan moet u dus eerst aangeven welk veld de reeksteller zal bevatten.
  7. Om te specificeren welk tekstvak de reeksteller bevat, houdt u Ctrl ingedrukt en klikt u op een controlepunt van het gewenste tekstvak. De controlepunten van het tekstvak worden geel.
  8. Klik met de rechtermuisknop op een van de markeringen en selecteer Groeperen (Ctrl+G).
  9. Klik met de rechtermuisknop op de groep, ga naar Toevoegen aan Tool Chest en selecteer een relevante werkset.
  10. Ga naar de Tool Chest (Alt+X), klik met de rechtermuisknop op de nieuwe markering en ga naar Reeks > Definiëren.
  11. Het dialoogvenster Reeks verschijnt, waarin u het reeksgedrag kunt configureren.
  12. Klik op OK.
  13. Selecteer de markering en plaats deze in uw document.

Telkens als u nu de markering toevoegt aan het document, wordt het getal in het tekstvak met één opgehoogd.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

How-to

Markering

Hebt u weleens een teamlid dat niet over Revu beschikt willen uitnodigen voor een Studio-project of -sessie? U kunt dat doen door ze Revu te laten gebruiken in de weergavemodus.