Revu niet compatibel met ARM-processors

• Alle versies van Revu

Probleem

Na installatie van Revu op een systeem met op ARM-gebaseerde processors, ervaart u storingen, registratiefouten of crashes als u de software gebruikt.

Oorzaak

Revu ondersteunt momenteel geen ARM processors, zoals die in de Surface Pro X. Zie voor meer informatie over compatibiliteit met op ARM gebaseerde systemen de Microsoft FAQ over dit onderwerp.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Problemen oplossen

Compatibiliteit

Het hulpmiddel Momentopname biedt u de mogelijkheid om tekst, roosters of vectorgegevens te kopiëren van uw PDF naar het klembord. Als u de momentopname op een PDF plakt (in Revu), wordt een nieuwe afbeelding met vectoren aangemaakt waardoor u eigenschappen zoals formaat en kleur kunt wijzigen. Als u de momentopname wilt opslaan als markering, dan kunt u deze ook toevoegen aan de Tool Chest zodat u deze later kunt gebruiken.