Het dialoogvenster "Opslaan als" verschijnt nooit als ik PDF-documenten aanmaak

Andere versies van dit artikel:

Probleem

Het dialoogvenster "Opslaan als" verschijnt nooit en er wordt geen PDF aangemaakt als ik afdruk op de Bluebeam PDF printer , Bluebeam Stapler of Bluebeam Plugin .

U kunt de onderstaande stappen volgen, afhankelijk van of u al dan niet het probleem ervaart in combinatie met de Bluebeam PDF printer of de Bluebeam Plugin binnen een ondersteund programma van een derde.

Oplossing

Voor problemen met de Bluebeam PDF Printer

Als u PDF-bestanden aanmaakt met de Bluebeam PDF printer , Bluebeam Stapler functie in Revu

1. Open de Bluebeam Administrator:

Open de Bluebeam Administrator:In Windows 10 en 8.1 klikt of drukt u op Start en voert u Bluebeam Administrator in.-Of-Ga naar Revu > Administrator vanuit de menubalk in Revu.
  2. Klik op het tabblad Printer in de Bluebeam Administrator en controleer of de velden vraag om bestandsnaam en Openen in viewer zijn aangevinkt.
  3. Klik met de rechter muisknop op Printer opnieuw installeren en klik op Installatie printer ongedaan maken.
  4. Zodra de installatie ongedaan is gemaakt , klikt u op Printer opnieuw installeren om deze opnieuw te installeren.
  5. In de rubriek Poortmonitor, in de rechteronderhoek van de pagina, klikt u op Opnieuw opstarten.
    De poortmonitor werkt niet tenzij het proces  BBPrint.exe draait.  Verwijder dit niet uit de lijst met opstartonderdelen.
  6. Klik op Toepassen en vervolgens op OK om uw instellingen toe te passen en de Bluebeam Administrator te sluiten.

De eerste keer dat u hierna een PDF probeert te maken, ziet u mogelijk het dialoogvenster Opslaan als voor de vorige PDF-conversies die niet zijn voltooid. U kunt op Annuleren klikken om de conversies af te breken die u niet wilt.

Voor problemen met de Bluebeam Plugin

Als u de Bluebeam Plugin  voor Office®, AutoCAD®, Navisworks®, Revit® of SolidWorks® gebruikt:

1. Voltooi de bovenstaande stappen in de Bluebeam Administrator.
  2. Open het bestand in Office, AutoCAD of SolidWorks.
  3. In het lint klikt u op Bluebeam en vervolgens op Instellingen veranderen.
  4. Controleer of de instellingen Vragen om bestandsnaam en Openen in viewer zijn aangevinkt.
  5. Klik op Bestand maken.
De eerste keer dat u hierna een PDF probeert te maken, ziet u mogelijk het dialoogvenster Opslaan alsvoor de vorige PDF-conversies die niet zijn voltooid. U kunt op Annuleren klikken om de conversies af te breken die u niet wilt.