Studio-e-mails worden niet ontvangen

• Alle versies van Revu

Probleem

U ontvangt geen verificatiemail of uitnodigingen en meldingen voor Studio.

Oorzaak

Uw e-mails worden waarschijnlijk doorgestuurd naar uw map met ongewenste e-mail/spam of worden geblokkeerd door uw netwerkbeheerder.

Oplossing

Er vanuit gaande dat u een Studio-account hebt aangemaakt met Bluebeam Revu of op uw iPad met Revu of Vu voor iPad, is er een accountbevestigingsmail verzonden vanaf do-not-reply@bluebeamops.com. Controleer uw map met ongewenste e-mail/spam als u geen verificatiemail in uw inbox heeft ontvangen. Als u de verificatiemail nog steeds niet kunt vinden, of als u uw account geverifieerd heeft maar nog steeds geen Studio-e-mails ontvangt, neem dan contact op met uw IT-afdeling om de blokkering van e-mails op te heffen.

Als uw afdeling het SPF Record (Sender Policy Framework) gebruikt om e-mailafzenders te controleren, moeten de volgende IP-adressen worden toegevoegd aan de lijst met geautoriseerde afzenders:

• VS: 54.240.43.6, 54.240.43.7
  • Duitsland: 76.223.184.4, 76.223.184.48
  • Zweden: 23.251.241.6, 23.251.241.7
  • Australië: 69.169.234.170, 69.169.234.171
  • VK: 23.249.219.49, 23.249.219.50

Zodra dit is gedaan, kunt u uw account bevestigen en e-mails blijven ontvangen in Studio.

Problemen oplossen

Revu 2017 & ouder

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Studio

Lees hoe het volgende probleem kunt oplossen in Revu voor Windows: "Er is een geldig e-mailadres nodig voor aanmelding. Er is een nieuwe bevestigingsmail verzonden, maar deze heb ik niet ontvangen."