Hvordan eksportere, importere og administrere profiler | Revu 21

Bruker du en eldre versjon av Revu?

Denne artikkelen gjelder:

• Basics
  • Core
  • Complete

Profiler gir en enkel måte å lagre favorittverktøylinjer, menyer og andre visningsinnstillinger i Revu. Som verktøysett kan du eksportere de egendefinerte profilene dine og deretter legge til eller importere dem til en annen Revu-konto.

I tillegg til profiler, kan du tilpasse verktøysett og stempler i Revu, etter dine behov.

Eksport av profil

Slik eksporterer du en profil:

1. Gå til Revu > Profiler > Administrer profiler , eller velg Profiler-ikonet i navigasjonslinjen.
    Hvis du ikke ser navigasjonslinjen, går du til Verktøy > Verktøylinjer > Navigasjonslinje (F4) for å vise verktøylinjen i arbeidsområdet. Hvis profilikonet ikke er synlig i navigasjonslinjen, må du få tilgang Tilpass verktøylinjer.
  2. Velg profilen du vil dele, og velg deretter Eksporter. Profilen vil bli lagret som en .bpx fil som kan sendes via e-post eller lastes opp til en delt nettverksstasjon eller et annet fildelingssystem.
  3. Hvis du merker av i boksen merket Inkluder avhengigheter før eksport, vil Revu inkludere verktøysett, bokmerkestrukturer (kun Complete plan), skraveringsmønstre og linjestiler i den eksporterte profilen. Ved import av profilen tilbake til Revu, vil disse avhengighetene også bli inkludert.
  4. Velg OK.

Import av profil

Slik importerer du en profil til Revu:

1. Gå til Revu > Profiler > Administrer profiler , eller velg Profil-ikonet i navigasjonslinjen.
  2. Velg Importer for å kopiere .bpx fil til filbanen i feltet Sted.
    Du kan gå til denne mappen for å fjerne eller kopiere filer hvis det er nødvendig.
  3. Velg OK.

Administrer profilene dine

Du kan opprette en ny profil, som du deretter kan tilpasse. Du kan også endre navn på eller slette eksisterende profiler. Slik legger du til en profil:

1. Gå til Revu > Profiler > Administrer profiler , eller velg Profil-ikonet i navigasjonslinjen.
  2. Velg Legg til, og skriv inn navnet på profilen.
  3. Velg OK.

Slik endrer du navn på en profil:

1. Gå til Revu > Profiler > Administrer profiler , eller velg Profil-ikonet i navigasjonslinjen.
  2. Velg profilen du vil gi nytt navn.
  3. Velg Endre, og skriv inn det nye navnet for den profilen.
  4. Velg OK.

Slik sletter du en profil:

1. Gå til Revu > Profiler > Administrer profiler , eller velg Profil-ikonet i navigasjonslinjen.
  2. Velg profilen du vil slette.
  3. Velg Slett.
  4. Velg Ja.

Fremgangsmåte

Markering

Grensesnitt og navigasjon

Profiler er en smart løsning for å lagre verktøysettene, menyene og visningsinnstillingene du bruker mest i Revu.