Tillegg er skyggelagt i Bluebeam Administrator | Revu for Windows

Denne artikkelen gjelder:
  • Alle versjoner av Revu

Problem

Tillegg er skyggelagt i Bluebeam Administrator og kan ikke velges.

Årsaker

Bruken av tillegg krever en lisens for Revu CAD, Revu eXtreme eller en aktiv Revu-prøveversjon. Tilleggene dine kan være skyggelagt fordi:

• Datamaskinen din har applikasjoner som er kompatible med Revu-tillegg som AutoCAD eller Revit, men den registrere lisensen er Revu Standard.
  • Prøveversjonen av Revu er utløpt.

Løsning

Bekreft at du har en Revu CAD- eller Revu eXtreme-lisens:

• I Revu 2018 og nyere går du til Revu > Om.
  • I Revu 2017 og eldre går du til Revu > Hjelp.

Ta kontakt med kundeserviceteamet hvis du vil kjøpe en crossgrade for Revu CAD eller eXtreme.

Revu 2019

Revu 2017 e versioni precedenti

Revu 2018

Feilsøking