Få tilgang til Revu 21-abonnementet uten internett

• Revu 21

Med et Revu 21-abonnement kan du midlertidig jobbe uten internett hvis internett-tilkoblingen blir brutt eller hvis du er på en byggeplass uten internett-tilkobling.

Melding om godkjenningsfeil

Du mottar følgende melding når du starter Revu etter 14 påfølgende dager med bruk uten internett-tilkobling:

Revu 21-godkjenningsmelding

Slik godkjenner du abonnementskontoen din på nytt

Slik får du full tilgang til Revu 21-abonnementet ditt på nytt:

1. Koble enheten din til internett.
    Hvis du vil godkjenne på nytt, må du koble til internett på nytt på samme bærbare eller stasjonære datamaskin du brukte til å kjøre Revu uten internett.
  2. Åpne Revu.
  3. Velg Logg inn øverst til høyre på menylinjen.
    Revu 21 Logg inn
  4. Skriv inn påloggingsopplysningene dine for BBID i dialogboksen Logg inn.
  5. Velg Logg inn.

BBID-kontoen din er nå godkjent på nytt og du har tilgang til Revu 21-abonnementet ditt uten internett-tilkobling i 14 nye dager.