Justerer markeringer etter tegningens skala | Revu 21

Bruker du en eldre versjon av Revu? [EN]

• Basics
  • Core
  • Complete

Når du legger til markeringer i dokumenter som inneholder visningsporter eller forskjellige målingsskalaer, er det viktig at markeringene dine har riktig størrelse i forhold til skalaen du jobber med. Hvis du bruker Dynamic Tool Set Scaler, kan du plassere markeringer i riktig skala i de kalibrerte tegningene dine uten å manuelt måtte justere markeringenes størrelse hver gang.

Løsning

Du må forsikre deg om at tegningene dine og gjeldende visningsfelt er kalibrert før du jobber med Dynamic Tool Set Scaler.

Når du har kalibrert tegningen:

1. Gå til Tool Chest og velg det ønskede verktøysettet.
  2. Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre i verktøysettet, og velg Angi skala . Dialogboksen Dynamic Tool Set Scaler vises.
  3. Velg Kalibrer . Dialogboksen Kalibrer vises.
    Hvis du allerede kjenner til tegningens skala, kan du velge Angi for å angi en forhåndsdefinert skala for verktøysettet ditt.
  4. Klikk på OK. Finn en kjent lengde i tegningen din og klikk for å velge et startpunkt og sluttpunkt for målingen din. En linje tegnes mellom de to punktene.
  5. Angi den kjente lengden mellom de to punktene.
  6. Klikk på Bruk skala.

Når du er ferdig med å angi skalaen, vises ikonet Angi skala i blått. Det angir at Dynamic Tool Set Scaler nå er aktiv og dynamisk vil endre størrelsen på markeringene dine basert på de kalibrerte verdiene til tegningene og/eller visningsfeltene dine.

Fremgangsmåte

Revu 21

Markering

Måling

Finn ut hvordan du bruker Dynamic Tool Set Scaler i Revu 21 for å sikre at markeringene dine har riktig størrelse i forhold til skalaen du jobber med. Dynamic Tool Set Scaler lar deg plassere markeringer i riktig skala i de kalibrerte tegningene dine uten å manuelt måtte justere markeringenes størrelse hver gang.