Verktøy og menyelementer er deaktivert | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Problem

I Revu vises markeringsverktøy og/eller andre menyelementer (f.eks signaturer) i grått og forblir utilgjengelige.

Årsaker

Det kan være ulike årsaker til at du ikke kan velge visse verktøy og funksjoner, blant annet:

Løsninger

Før feilsøking, gå til Dokument > Sikkerhet (Ctrl+L) for å se og/eller endre tillatelser (hvis aktuelt).

Løsning 1: Brukeren har skrivebeskyttet tilgang
Hvis du har skrivebeskyttet tilgang eller et Basics-abonnement, har du ikke tilgang til alle Revu 21-funksjoner. Kontakt organisasjonsadministratoren din for å redigere kontotillatelsene dine for mer tilgang til funksjoner.

Hvis du er en samarbeidspartner uten abonnement (Skrivebeskyttet/Ubetalte kontoer), se denne artikkelen.

Løsning 2: Dokumentet er passordbeskyttet
Hvis et passord ble aktivert i dokumentegenskapene, må du angi det når du åpner filen.

Hvis du ikke vet passordet, må du kontakte filadministrator. De kan enten gi deg passordet eller en ubegrenset kopi av dokumentet, slik at du kan jobbe med det.

Løsning 4: Dokumentet må sjekkes ut
Når filen lastes opp til et Studio-prosjekt eller annen DMS, må den sjekkes ut før du kan gjøre endringer. I Studio Projects klikker du ganske enkelt på hengelåsen i filnavn-fanen og velg Sjekk ut. Dette vil gi deg full tilgang til markeringsverktøyene samtidig som det hindrer andre brukere i å overskrive redigeringene dine.

Løsning 5: Dokumentet inneholder digitale signaturer eller sertifiseringer
Når en PDF-fil er signert eller sertifisert, låses innholdet for å forhindre ytterligere redigeringer/endringer. For å se etter digitale signaturer eller sertifiseringer, gå til Vindu > Paneler > Signaturer (Alt+4). Hvis PDF-filen er signert/sertifisert, trenger du en tidligere versjon av filen for å få tilgang til markeringsverktøy og tilleggsfunksjoner.

Når du sertifiserer et dokument, kan en administrator tillate markeringer, men denne innstillingen kan ikke endres etter at et dokument er sertifisert.

Løsning 6: Revu ble gitt med funksjoner deaktivert
Hvis Revu ble konfigurert for en flerbrukerinnstilling da den ble installert, kan den ha blitt distribuert med visse funksjoner deaktivert. Du bør kontakte IT-administratoren eller avdelingen hvis funksjonalitetsproblemer vedvarer.

Feilsøking

Revu 21

Markering

Redigere dokumenter

Distribusjon

Verktøy og menyelementer vises i grått og forblir utilgjengelige, noe som skaper begrenset funksjonalitet.