Tegn endrer seg eller blir borte når jeg slutter å redigere en markering

Gjelder:

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Bokstaver endrer seg eller blir borte etter at du har redigert en markering.

Årsak

Dette problemet oppstår når den brukte skrifttypen er skadet.

Løsning

Hvis du ikke trenger den spesifikke skrifttypen som skaper problemer, kan du endre teksten til en annen skrifttype, noe som sannsynligvis løser problemet. Hvis du trenger denne skrifttypen, starter du med å undersøke om problemet forårsakes av systemskrifttypen eller den innebygde skrifttypen i PDF-filen.

Opprett et testdokument:

1. Opprett en tom PDF-fil.
  2. Sett inn en tekstboks og legg til tekst med samme skrifttype som den som forårsaker problemet.

Hvis problemet vedvarer, ligger problemet ved skrifttypen i systemet ditt. Hvis problemet ikke vedvarer, er den innebygde skrifttypen i PDF-filen skadet og må fjernes.

Slik fjerner du en innebygd skrifttype:

1. Gå til Dokument > Redusert filstørrelse  . Vinduet for redusert filstørrelse vises.
  2. klikk på Rediger under Utdataalternativer. Dialogboksen for egendefinerte innstillinger for redusert filstørrelse vises.
  3. Gå til Bilder-fanen og fjern kryssene i alle avkryssingsboksene. Gå så til Diverse-fanen og fjern kryssene i alle avkryssingsboksene.
  4. Gå til Skrifter-fanen og forsikre deg om at Dropp innebygd-boksen er krysset av.
  5. Klikk på OK. Dialogboksen lukkes og du sendes tilbake til dialogboksen for redusert filstørrelse.
  6. Klikk på Lagre nederst i vinduet.
  7. Du blir bedt om å overskrive den eksisterende filen eller lagre den som en ny kopi.
    1. Klikk på Ja for å erstatte den eksisterende filen med de nye endringene dine.
    2. Klikk på Nei for å lagre PDF-filen som en kopi med et nytt navn. Det anbefales å lagre filen som en kopi siden du da kan beholde den opprinnelige PDF-filen i tilfelle du trenger den.
  8. Dobbeltklikk på tekstboksen for å se om problemet er rettet.

Revu 2019

Redigere dokumenter

Feilsøking

Redigere dokumenter