Installasjonsfeil 1303: «Installasjonsprogrammet har ikke tilstrekkelige tillatelser til denne mappen»

Gjelder:
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Følgende feilmelding vises og installasjonen stopper når du oppgraderer Revu.

Feil 1303. Installasjonsprogrammet har ikke tilstrekkelige tillatelser til denne mappen: C:Program FilesBluebeam SoftwareBluebeam Revu. Installasjonen kan ikke fortsette. Logg på som administrator eller ta kontakt med systemadministratoren din.

Løsning

Hvis denne feilen vises når du installerer Revu på nytt eller oppgraderer Revu, kan du følge disse trinnene for å fullføre installasjonen.
  1. Start datamaskinen og Revu-installasjonen på nytt. Tillatelsene for mappen som omtales i den opprinnelige feilmeldingen skal være løst når Windows starter på nytt. Installasjonen skal nå fullføres.
  2. Hvis problemet vedvarer, starter du Windows 7 SP1-, Windows 8.1– eller Windows 10-datamaskinen på nytt i sikkermodus.
    1. Åpne mappen Programfiler:
      • Klikk på Start, skriv inn C:Program Files og trykk på enter.
    2. Slett Bluebeam Software-mappen.
    3. Start Windows på nytt som normalt og logg på den vanlige Windows-kontoen din.
    4. Start Bluebeam-installeringen på nytt.
Ta kontakt med brukerstøtten hvis du fortsatt har problemer med tillatelser og installasjonen.