TrueType-tekst klippes i kantene av et ark eller visningsport

Gjelder:

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

TrueType-skrifter klippes i endene av et ark eller visningsport – vanligvis nederst til venstre – når PDF-filen opprettes med Bluebeam-skriverdriveren i AutoCAD®.

Løsning

Du løser problemet med ett av følgende alternativer.

1. Bruke etterbehandling når du oppretter en PDF-fil:
    1. I Lagre som-vinduet krysser du av i avmerkingsboksen Aktiver i delen Etterbehandling.
    2. Klikk på Administrer-knappen.
    3. Merk av i avmerkingsboksen Fjern tekstklipping og klikk på OK.
  2. Bruke Reparer sideinnhold i en PDF-fil som allerede er blitt opprettet:
    1. Åpne PDF-filen i Revu.
    2. Gå til Dokument > Reparer PDF.
    3. Merk av i avmerkingsboksen Fjern tekstklipping og klikk på OK.
  3. I AutoCAD endrer du margene som er definert i sidestørrelsen. AutoCAD plasserer en 1/8-tommers standardmarg på alle tegningens fire sider.
    1. Endre magen til 0 tommer (eller 0 mm) for alle de fire kantene.
    2. Klikk her for informasjon om endring av utskrivbar sidestørrelse.
  4. Endre plugin-modulen for å bruke Heidi-driveren. Heidi-driveren konverterer TrueType-tekst som geometri og klippingen skjer ikke. Slik bruker du Heidi-driveren:
    1. Gå ut av AutoCAD.
    2. I Revu går du til Revu > Administrator .
    3. Når Administratoren starter, klikker du på fanen AutoCAD-sidestørrelse.
    4. Velg Heidi eller Skriverdriver i nedtrekksmenyen.
    5. Klikk på OK for å gå ut av Administrator.
    6. Start AutoCAD på nytt. Endringene brukes når AutoCAD startes på nytt.
Merk: TrueType-tekst er ikke søkbar i PDF-filen når Heidi-driveren brukes, siden trueType-skrifter i tegningen eksporteres som vektorlinjesegment og ikke som søkbar tekst. Klikk her for å få mer informasjon om de forskjellige elementtypene i en PDF-fil.

Feilsøking

Redigere dokumenter