Det valda medienamnet kunde inte hittas på HDI Postscript PC3-filen

Gäller för:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå till andra versioner:

Problem

Följande felmeddelande visas när du skapar en PDF från AutoCAD:

Det valda medienamnet kunde inte hittas på HDI Postscript PC3-filen.

Lösning

Lös problemet genom att bygga om sidstorlekarna för AutoCAD med Bluebeam Kontrollpanel och installera om Bluebeam PDF-skrivaren:

1. Stäng AutoCAD om det är öppet.
  2. I Revu går du till Revu > Kontrollpanel .
  3. Klicka på fliken AutoCAD-sidstorlekar.
  4. Klicka på Rensa och därefter på Återskapa.
  5. Klicka på fliken Skrivare.
  6. Klicka på knappen Ominstallera skrivare om skrivaren inte är installerad.
  7. Klicka på fliken Pluginprogram.
  8. Avmarkera kryssrutan för AutoCAD och klicka på Verkställ.
  9. Markera kryssrutan AutoCAD och klicka på OK.

Felsökning

Revu 2019

Felmeddelande

Skriva ut

Revu 20

Revu 21

Andra versioner av den här artikeln

Revu 2017 och tidigare

Problem

När du skapar en PDF med hjälp av Bluebeams pluginprogram för AutoCAD visas följande felmeddelande när du klickar på Skapa PDF:

Det valda medienamnet kunde inte hittas på HDI Postscript PC3-filen. Titta efter i hjälpfilerna….

Lösning

Bygg om sidstorlekarna för AutoCAD med Bluebeam Kontrollpanel och installera om Bluebeam PDF-skrivaren om det behövs.

1. Stäng AutoCAD om det är öppet.
  2. Välj Start och skriv Bluebeam Kontrollpanel.
  3. Högerklicka på Bluebeam Kontrollpanel och välj Kör som administratör.
  4. Klicka på fliken AutoCAD-sidstorlekar.
  5. Klicka på knappen Rensa och sedan på knappen Återskapa.
  6. Klicka på fliken Skrivare.
  7. Klicka på knappen Ominstallera skrivare om skrivaren inte är installerad.
  8. Klicka på fliken Pluginprogram.
  9. Avmarkera kryssrutan för AutoCAD och klicka på Verkställ.
  10. Markera kryssrutan AutoCAD och klicka på OK.

Obs! Klicka här om Bluebeam PDF-skrivaren inte installeras efter att du har klickat på knappen Ominstallera skrivare.

Felsökning

Revu 2017 och tidigare

Skriva ut

Följande felmeddelande visas när du skapar en PDF från AutoCAD: Det valda medienamnet kunde inte hittas på HDI Postscript PC3-filen.