Vid användning av OCR måste 64-bitarsversionen av Revu vara installerad i operativsystemet

Gäller för:

• Revu 20 eXtreme
  • Revu 2019 eXtreme
  • Revu 2018 eXtreme

Gå till andra versioner:

Problem

Följande meddelande visas när du försöker köra OCR på ett PDF-dokument i Revu eXtreme:

Vid användning av OCR måste 64-bitarsversionen av Revu vara installerad i operativsystemet.

Orsak

Den här varningen visas när du kör OCR med Revu (32-bitars). När du installerar Revu eXtreme (2017 och senare) på 64-bitars Windows ingår både 64- och 32-bitarsversionen av Revu-programmet. 64-bitarsversionen kallas Bluebeam Revu, medan 32-bitarsversionen kallas Bluebeam Revu (32-bit).

Vi rekommenderar att du använder 64-bitarsversionen av Revu, eftersom 64-bitarsprogram kan utnyttja mer minne i 64-bitars Windows. Revu (32-bit) ingår för att lösa vissa äldre kompatibilitetsproblem, till exempel skrivardrivrutiner som inte har stöd för utskrift från 64-bitarsprogram.

Det här felet uppstår inte när Revu eXtreme körs i 32-bitars Windows. Vi rekommenderar dock att du använder 64-bitars Windows med OCR, eftersom det finns extra minne tillgängligt för programmet i ett 64-bitars operativsystem.

Lösning

Stäng Revu (32-bit) och öppna PDF-dokumentet igen i Bluebeam Revu istället för Bluebeam Revu (32-bit):

1. Öppna 64-bitarsversionen av Revu:
    1. I Windows 10 eller 11: Klicka på Start > Bluebeam Software > Bluebeam Revu.
    2. I Windows 8.1: Klicka på Start, skriv Bluebeam Revu och klicka sedan på Bluebeam Revu.
    3. I Windows 7 SP1: Klicka på Start > Alla program > Bluebeam Software > Bluebeam Revu.
  2. När Revu öppnas väljer du PDF-filen i listan Senaste i panelen File Access (Alt+A).
  3. Klicka på Dokument > OCR (Ctrl+ Skift+O).

Felsökning

Revu 2019

Dokumentbearbetning

Revu 20

Andra versioner av den här artikeln

Revu 2017 och tidigare

Problem

Följande meddelande visas när du försöker köra OCR på ett PDF-dokument i Revu eXtreme:

Vid användning av OCR måste 64-bitarsversionen av Revu vara installerad i operativsystemet.

Orsak

Den här varningen visas när du kör OCR med Revu (32-bitars). När du installerar Revu eXtreme (2017 och senare) på 64-bitars Windows ingår både 64- och 32-bitarsversionen av Revu-programmet. 64-bitarsversionen kallas Bluebeam Revu, medan 32-bitarsversionen kallas Bluebeam Revu (32-bit).

Vi rekommenderar att du använder 64-bitarsversionen av Revu, eftersom 64-bitarsprogram kan utnyttja mer minne i 64-bitars Windows. Revu (32-bit) ingår för att lösa vissa äldre kompatibilitetsproblem, till exempel skrivardrivrutiner som inte har stöd för utskrift från 64-bitarsprogram.

Det här felet uppstår inte när Revu eXtreme körs i 32-bitars Windows. Vi rekommenderar dock att du använder 64-bitars Windows med OCR, eftersom det finns extra minne tillgängligt för programmet i ett 64-bitars operativsystem.

Lösning

Stäng Revu (32-bit) och öppna PDF-dokumentet igen i Bluebeam Revu istället för Bluebeam Revu (32-bit):

1. Öppna 64-bitarsversionen av Revu:
    1. I Windows 10: Klicka på Start > Bluebeam Software > Bluebeam Revu.
    2. I Windows 8.1: Klicka på Start, skriv Bluebeam Revu och klicka sedan på Bluebeam Revu.
    3. I Windows 7 SP1: Klicka på Start > Alla program > Bluebeam Software > Bluebeam Revu.
  2. När Revu öppnas väljer du PDF-filen i listan Senaste på fliken File Access (Alt+A).
  3. Klicka på Dokument > OCR (Ctrl+ Skift+O).

Du kan också ändra standardprogrammet för PDF-visning till 64-bitars Revu, så att du inte ser det här meddelandet i framtiden. Använd Bluebeam Kontrollpanel för att ändra standardprogrammet för PDF-visning till 64-bitars Revu:

1. Öppna Revu.
  2. Klicka på Hjälp > Kontrollpanel (Alt+H+M).
  3. Klicka på fliken Revu under Kontrollpanel.
  4. Välj 64-bitars som standardprogram för PDF-visning.
  5. Klicka på OK för att spara inställningen och stänga Kontrollpanelen.
  6. Stäng Revu. Programmet måste stängas innan PDF-filer börjar öppnas i Revu 64-bit.

Felsökning

Revu 2017 och tidigare

Dokumentbearbetning

Visas ett popup-meddelande om att OCR kräver 64-bitarsversionen av Revu eXtreme? Följ de här stegen för att öppna 64-bitarsversionen av Revu på din dator.