Verktyget Penna visar brutna linjer i Revu med en Microsoft® Surface Pen®

Gäller för:

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå till andra versioner:

Problem

Verktyget Penna ritar brutna eller hackiga linjer när det används med en Surface Pen.

Orsak

Det här händer när pennans intervall inte är rätt inställt.

Lösning

Ange korrekta surfplatteinställningar i Revu.

1. Gå till Revu > Inställningar (Ctrl+K).
  2. Välj Fönster i sidofältet.
  3. Gå till fliken Surfplatta längst upp.
  4. Ställ in Intervall för penna på 300–600 ms.
  5. Gå till Touchinmatning och välj All funktionalitet.
  6. Klicka på OK.

Använd verktyget Penna igen för att kontrollera att problemet är löst.Om problemet kvarstår kan du prova med att justera pennans intervall igen.

Felsökning

Revu 2019

Markering

Revu 20

Andra versioner av den här artikeln

Revu 2017 och tidigare

Problem

Verktyget Penna ritar brutna eller hackiga linjer när det används med en Surface Pen.

Orsak

Det här händer när pennans intervall inte är rätt inställt.

Lösning

Ange korrekta surfplatteinställningar i Revu.

1. Gå till Arkiv > Inställningar > Inställningar (Ctrl+K).
  2. Välj Surfplatta i sidofältet.
  3. Ställ in Intervall för penna på 300–600 ms.
  4. Gå till Touchinmatning och välj All funktionalitet.
  5. Klicka på OK.

Använd verktyget Penna igen för att kontrollera att problemet är löst.Om problemet kvarstår kan du prova med att justera pennans intervall igen.

Felsökning

Revu 2017 och tidigare

Markering

Verktyget Penna ritar brutna eller hackiga linjer när det används med en Surface Pen.