En utskrift från Revu avbryts innan den är klar

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Ditt utskriftsjobb slutförs inte när Skriv ut utrymmen är aktiverat i skrivarinställningarna. Förloppsindikatorn för utskriften försvinner innan utskriften är klar, vilket resulterar i ett slumpmässigt antal utskrivna sidor.

Lösning

Problemet kommer att åtgärdas i en kommande utgåva. Som en tillfällig lösning kan du se till att panelen Utrymmen är synlig när du skriver ut ditt/dina dokument. Om du inte behöver skriva ut utrymmen kan du helt enkelt avmarkera alternativet Skriv ut utrymmen under Utskriftsinställningar för att åtgärda problemet.

Gör så här för att se till att panelen Utrymmen är synlig vid utskrift:

1. Innan du skriver ut en fil från Revu klickar du på panelen Utrymmen (Alt+S).
  2. Med panelen Utrymmen synlig skriver du ut önskad fil.

Gör så här för att skriva ut utan att Skriv ut utrymmen är aktiverat:

1. I Revu går du till Arkiv > Skriv ut (Ctrl+P).
  2. Avmarkera Skriv ut utrymmen under Skrivaralternativ.
    Dialogrutan Skrivare med Skriv ut utrymmen avmarkerat.
    Skriv ut utrymmen är avmarkerat under Skrivaralternativ.
  3. Skriv ut önskad fil som vanligt.
Problemet bör nu vara löst.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Felsökning

Skriva ut

Revu finns som både 64- och 32-bitarsprogram. Lär dig skillnaderna mellan dem och vilken version som är bäst för dig.