Uppdatera kontoinformationen för ditt Bluebeam-ID (BBID)

• Revu 20
  • Revu 2019

Gå till andra versioner:

Har du glömt lösenordet?

Om du inte kan logga in på Bluebeam Studio, Drawings eller Bluebeam Gateway för att du har glömt ditt lösenord kan du följa stegen nedan:

1. Öppna Studio-panelen i Revu (Alt+ C).
  2. Välj Studio-serverregion och välj sedan Logga in.
  3. Ange e-postadressen för ditt BBID och välj Nästa.
  4. Välj Behöver du hjälp med att logga in? > Har du glömt lösenordet? längst ner på inloggningsskärmen.

5. Ange din e-postadress igen och välj Skicka återställningsanvisningar.

Om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg bör du titta efter i skräppostmappen. Se också till att do-not-reply@bluebeamops.com finns med på listan över godkända avsändare.

Lösenordet måste bestå av mellan 8 och 32 tecken samt innehålla minst en versal, en gemen, en siffra och ett specialtecken, såsom !@#$%^&*.

Behöver du uppdatera e-postadressen eller lösenordet för ditt BBID?

Om du inte har glömt ditt BBID-lösenord, utan helt enkelt vill ändra e-postadressen eller lösenordet som är kopplade till ditt konto, följer du stegen nedan:

Ändra e-postadressen för ditt BBID

Du kan uppdatera e-postadressen för ditt BBID när som helst från vår webbportal.

1. Spara allt arbete och logga ut ur alla instanser av Studio och/eller Drawings, även instanser på andra enheter. Det förhindrar att kommunikationsfel uppstår.
  2. Gå till kontosidan för din Studio-server:
  3. Ange e-postadressen för ditt BBID och välj Nästa.
  4. Ange din e-postadress igen och välj Nästa. Det här gör att Revu kan autentisera din identitet för en säker enkel inloggning (SSO).
  5. Ange lösenordet för ditt BBID och välj Logga in.
  6. Under E-post väljer du Ändra. Ange en ny e-postadress och välj Spara. Du får ett e-postmeddelande med en länk som du använder för att validera din nya e-postadress.
  7. Gå till inkorgen, öppna valideringsmeddelandet och välj Ändra mitt Bluebeam-ID.
    Om du inte har fått något e-postmeddelande kan du titta efter i skräppostmappen eller kontakta din nätverksadministratör för att försäkra dig om att meddelanden från do-not-reply@bluebeamops.com inte är blockerade.
  8.  I Revu loggar du in på Studio med din nya e-postadress.

E-postadressen för ditt BBID är nu uppdaterad och kan användas för att komma åt Studio, Drawings och andra Bluebeam-tjänster.

Ändra lösenordet för ditt BBID

Du kan uppdatera lösenordet för ditt BBID när som helst från vår webbportal.

1. Spara allt arbete och logga ut ur alla instanser av Studio och/eller Drawings, även instanser på andra enheter. Det förhindrar att kommunikationsfel uppstår.
  2. Gå till kontosidan för din Studio-server:
  3. Ange e-postadressen för ditt BBID och välj Nästa.
  4. Ange din e-postadress igen och välj Nästa. Det här gör att Revu kan autentisera din identitet för en säker enkel inloggning (SSO).
  5. Ange det nuvarande lösenordet för ditt BBID och välj Logga in.
  6. Under Lösenord väljer du Ändra. Ange ditt nuvarande lösenord och ange sedan ett nytt lösenord nedanför.
  7. Välj Spara.

Lösenordet för ditt BBID är nu uppdaterat och kan användas för att komma åt Studio, Drawings och andra Bluebeam-tjänster.

Andra versioner av den här artikeln

Revu 2018

Har du glömt lösenordet?

Gör så här om du inte kan logga in på Bluebeam Studio, Drawings eller Bluebeam Gateway för att du har glömt ditt lösenord:

1. Öppna Studio-panelen i Revu (Alt+ C).
  2. Klicka på knappen Anslut .
  3. Gå till inloggningsskärmen och klicka på Glömt lösenordet?
  4. Ange din e-postadress och välj Skicka återställningsanvisningar.

Om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg bör du titta efter i skräppostmappen. Se också till att do-not-reply@bluebeamops.com finns med på listan över godkända avsändare.

Lösenordet måste bestå av mellan 8 och 32 tecken samt innehålla minst en versal, en gemen, en siffra och ett specialtecken, såsom !@#$%^&*.

Behöver du uppdatera e-postadressen eller lösenordet för ditt BBID?

Om du inte har glömt ditt BBID-lösenord, utan helt enkelt vill ändra e-postadressen eller lösenordet som är kopplade till ditt konto, följer du stegen nedan:

Ändra e-postadressen för ditt BBID

Du kan uppdatera e-postadressen för ditt BBID när som helst från vår webbportal.

1. Spara allt arbete och logga ut ur alla instanser av Studio och/eller Drawings, även instanser på andra enheter. Det förhindrar att kommunikationsfel uppstår.
  2. Gå till https://accounts.bluebeam.com/ och ange dina befintliga inloggningsuppgifter för BBID. Välj Logga in.
  3. Under E-post väljer du Ändra. Ange en ny e-postadress och välj Spara. Du får ett e-postmeddelande med en länk som du använder för att validera din nya e-postadress.
  4. Gå till inkorgen, öppna valideringsmeddelandet och välj Ändra mitt Bluebeam-ID.
    Om du inte har fått något e-postmeddelande kan du titta efter i skräppostmappen eller kontakta din nätverksadministratör för att försäkra dig om att meddelanden från do-not-reply@bluebeamops.com inte är blockerade.

E-postadressen för ditt BBID är nu uppdaterad och kan användas för att komma åt Studio, Drawings och andra Bluebeam-tjänster.

Ändra lösenordet för ditt BBID

Du kan uppdatera lösenordet för ditt BBID när som helst från vår webbportal.

1. Spara allt arbete och logga ut ur alla instanser av Studio och/eller Drawings, även instanser på andra enheter. Det förhindrar att kommunikationsfel uppstår.
  2. Gå till https://accounts.bluebeam.com/ och ange dina befintliga inloggningsuppgifter för BBID. Välj Logga in.
  3. Under Lösenord väljer du Ändra. Ange ditt nuvarande lösenord och ange sedan ett nytt lösenord nedanför.
  4. Välj Spara.

Lösenordet för ditt BBID är nu uppdaterat och kan användas för att komma åt Studio, Drawings och andra Bluebeam-tjänster.

Revu 2017 och äldre

Så återställer du ditt Studio-lösenord

Om du inte kan logga in till Bluebeam Studio genom Revu eller Vu för Windows på grund av att du har glömt ditt lösenord till Bluebeam Studio kan du återställa det så här:

1. Öppna fliken Studio (eller tryck Alt+C).
  2. Klicka på ikonen Anslut .
  3. Klicka på Glömt lösenord på inloggningsskärmen.
  4. Klicka på OK när e-postnotisen för Studio visas. Följ sedan anvisningarna i e-postmeddelandet som skickats till adressen som kopplats till ditt konto.

Sök du i skräppostmappen om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg. Se även till att do-not-reply@bluebeamops.com finns på listan över godkända avsändare.

Lösenordet måste bestå av mellan 8 och 32 tecken samt innehålla minst en versal, en gemen, en siffra och ett specialtecken, såsom !@#$%^&*.

Mer information

På sidan Bluebeam Support hittar du videoguider och svar på vanliga frågor om olika ämnen, som att vara med på Studio-sessioner, gå med i Projekt och hjälpguiden för Revu.

I den här artikeln beskrivs hur du hanterar det lösenord och den e-postadress som är kopplade till ditt Bluebeam-ID (Bluebeam Studio-konto).