Så kommer du åt Bluebeam University

• Basics
  • Core
  • Complete

Tillgång till BBU ingår i din prenumerationsplan. När organisationsadmin har tilldelat dig en prenumerationsplan får du ett välkomstmeddelande som informerar dig om att du kan komma åt Bluebeam University via ditt Bluebeam ID (BBID).

Från och med den 26 mars 2024 kommer nya användare endast att använda sitt BBID för att logga in på BBU. Om du redan hade ett BBU-konto sedan tidigare kan du logga in med antingen ditt BBU-konto eller ditt BBID. Om du behöver mer hjälp med ditt Bluebeam University-konto kan du kontakta university@bluebeam.com.

Instruktioner

Revu 21

Komma igång

Lär dig hur du kommer åt kurser på Bluebeam University som ingår i din Bluebeam-prenumerationsplan.