Så här skickar du loggfiler till den tekniska supporten

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019

Så här kommer du åt loggfiler

Om du har tekniska problem med Revu kan du skicka dina loggfiler till Bluebeams tekniska support för att identifiera och lösa problemet snabbare. Gör så här för att hämta dina loggfiler:

1. Öppna Revu.
  2. Gå till Revu > Inställningar (Ctrl+K).
  3. Välj Admin i sidofältet.
  4. På fliken Alternativ väljer du Utforska loggmapp.

Ett filvisningsfönster visas med dina loggfiler.

Skicka loggfiler per e-post

Gör så här för att spara och skicka dina loggfiler till Bluebeams tekniska support:

1. Välj alla loggfiler med hjälp av Ctrl+A.
  2. Högerklicka och välj Skicka till > Komprimerad (zippad) mapp.
  3. Namnge den komprimerade mappen och tryck på Enter eller OK.
  4. Bifoga den nya zip-mappen med dina loggfiler i ett e-postmeddelande till support.se@bluebeam.com.
  5. Var noga med att ange dina kontaktuppgifter och så mycket information som möjligt om ditt tekniska problem i meddelandet. Tryck sedan på Skicka. Då skapas ett officiellt supportärende hos Bluebeam tekniska support.
Om du redan har ett befintligt ärende hos den tekniska supporten svarar du och bifogar dina loggfiler till det senaste e-postmeddelandet som gäller ditt ärende. På så sätt kan Bluebeams tekniska support ge dig ett bra svar så snart som möjligt.

Instruktioner

Felsökning

Revu 2019

Revu 20

Felmeddelande

Lär dig hur du kommer åt dina loggfiler och skickar dem till Bluebeams tekniska support, så att vi kan åtgärda problemet.