Sådan deaktiverer du adgang til Bluebeam-tjenester

Denne artikel gælder for:

• Studio
  • Bluebeam Cloud

Hvis din virksomheds netværkspolitikker ikke tillader adgang til eksterne, skybaserede Bluebeam-tjenester som Studio eller Bluebeam Cloud, kan din IT-administrator/-afdeling konfigurere dit system, så det blokerer disse platforme. Sådan gør du.

Deaktiver Studio-adgang

For at undgå, at slutbrugere i din organisation får adgang til Studio, kan din IT-/systemadministrator lukke de porte i din firewall eller proxyserver, der kræves for Studio-forbindelser. Værterne og portnumrene er:

• *.bluebeam.com:443
  • *.amazonaws.com:443
Revu er forberedt til proxy, så sørg for indstillingen Gennemtving brug af proxy i Revu > Indstillinger > Studio er fravalgt.
Revu-indstillinger – Studio-muligheder
Deaktiver Gennemtving brug af proxy i Studio-indstillingerne, før du lukker porte til din firewall eller proxyserver.

Derudover kan IT-/systemadministratorer konfigurere en liste over tilladte Studio-servere og overføre indstillingerne i registreringsdatabasen til bestemte maskiner, der kræver Studio-adgang. Kontakt Bluebeams tekniske support for at få flere oplysninger og instruktioner. Gå til vores ofte stillede spørgsmål om Studio for at få flere svar på generelle spørgsmål.

Bloker Bluebeam Cloud

På nuværende tidspunkt kan Bluebeam Cloud-adgang ikke deaktiveres for slutbrugere på samme måde som Studio-adgang. IT-/systemadministratorer kan dog blokere adgangen til Bluebeam Cloud-webappen (app.bluebeam.com).

Hvis du og dit team gerne vil se flere robuste muligheder for at deaktivere Bluebeam Cloud-adgang i fremtiden, kan du anmode om dette direkte fra vores produktteam her.

Bluebeam Cloud

Studio

Sådan gør du

Fejlfinding

Hvis du har brug for at deaktivere slutbrugeradgang til Bluebeam-tjenester, bl.a. Studio eller Bluebeam Cloud, i din virksomhed, kan du få mere at vide her.